Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii despre Mihai Rotaru, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus: "Dintre noi toţi, el a fost cel mai afectat"

Ultimele informaţii despre Mihai Rotaru, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus: "Dintre noi toţi, el a fost cel mai afectat"
Comentarii

Starea de sănătate a patronului lui U Craiova, Mihai Rotaru, s-a îmbunătăţit, după ce a fost depistat cu COVID-19.

Cum se simte acum Mihai Rotaru

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, a fost cel care a oferit veştile bune despre omul cu banii de la echipa din Oltenia: "Este mai bine acum. Din ce ştiu eu este bine. Dintre noi toţi, el a fost cel mai afectat, în sensul că a avut nevoie de mai mult timp de internare", a declarat Sorin Cârţu la Pro X.

O parte a conducerii celor de la "U" Craiova a fost depistată cu noul coronavirus. Printre cei infectaţi au fost preşedintele echipei Sorin Cârţu, patronul Mihai Rotaru, managerul executiv Ovidiu Costeşin şi managerul general Marcel Popescu.

Cristiano Bergodi, antrenorul oltenilor, a fost şi el depistat pozitiv cu noul coronavirus, în urmă cu câteva săptămâni, şi nu a putut face deplasarea în Austria, acolo unde formaţia sa a susţinut cantonamentul dintre sezoane.

Şi rivala FCU Craiova a întâmpinat probleme din cauza noului coronavirus. Şase membri ai echipei lui Adrian Mititelu au fost confirmaţi, iar prima etapă din Liga a 2-a a oltenilor a fost anulată şi reprogramată.

Afla mai multe despre: mihai rotaruu craiova 

viewscnt
Articole similare