Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii despre starea lui Leo Grozavu: „Nu e nici o ameliorare, nu mă simt bine deloc”

Ultimele informaţii despre starea lui Leo Grozavu: „Nu e nici o ameliorare, nu mă simt bine deloc”

Fotbal intern

Comentarii

Leo Grozavu (53 de ani), antrenorul formaţiei Sepsi Sfântu Georghe, are noul coronavirus şi se află de mai bine de o săptămănă în izolare.

Tehnicianul nu a fost pe banca echipei sale în meciul disputat ieri, împotriva CFR-ului, scor 0-1, din etapa cu numărul 17 a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost marcat de Debeljuh, în minutul 72.

Grozavu a povestit la Look Sport prin ce trece de când este infectat cu noul coronavirus: „N-am putut să fac nimic, n-am putut să fiu alături de echipă. Le-am predat jucătorilor mei toate posibilităţile la care trebuie să se aştepte la meciul cu CFR Cluj, pentru că nu sunt ok deloc. Mă simt rău şi nu pot face nimic. Stau în casă şi sper să-mi revin.

De dimineaţă m-am simţit mai ok, dar am căzut apoi. Nu e vreo ameliorare, aştept. Am luat tot felul de tratamente, am luat medicamente, dar până acum nimic nu şi-a făcut efectul. Aştept..”.

GIGI BECALI A SĂRIT ŞI ÎN AJUTORUL LUI LEO GROZAVU

Grozavu i-a mulţumit public lui Gigi Becali pentru sprijinul acordat. Patronul lui FCSB l-a ajutat pe antrenor cu medicamente. „Îi multumesc domnului Becali că mi-a oferit completarea acelui medicament de care toată lumea spune că e foarte bun”, a mărturisit antrenorul.

În noiembrie 2020, Becali l-a ajutat şi pe Marius Şumudică. Familia tehnicianului (aflată în România) a fost diagnosticată cu coronavirus.
Medicamentele şi toată asistenţa pe care le-a acordat-o patronul de la FCSB provin din clinica lui, Imunomedica.


 

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare