Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii din Copou. „La Poli Iaşi este un haos organizat. Se face tot posibilul ca să se evite retrogradarea”

Ultimele informaţii din Copou. „La Poli Iaşi este un haos organizat. Se face tot posibilul ca să se evite retrogradarea”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi trece printr-o perioadă extrem de grea. Echipa din Copou a ajuns pe ultimul loc în Liga I, cu doar 16 puncte şi are şanse mari să retrogradeze în eşalonul secund.

Ciprian Paraschiv, preşedintele formaţiei Poli Iaşi, a vorbit despre ultimele schimbări din Copou şi despre cum se face tot posibilul pentru a evita retrogradarea.
Iaşiul este un oraş foarte frumos. Un must pentru cei care n-au văzut acest oraş. Am senzaia că s-a întors în timp Ion Luca Caragiale. Parcă suntem în Dale Carnavalului, avem şi personaje. Avem şi bibici, şi mangafale şi chiar şi o Didină. În niciun caz nu sunt eu Didina. Nu mai contează cine ar fi.
Consider că e un sabotaj să scoţi informaţi idin club, vizavi de salarii. Am senzaţia că aici este un haos organizat. O să mă bat ca această echipă să nu retrogradeze. Nu poţi să te întâlneşti la Palat fără preşedinte. Am înţeles că s-au întâlnit trubadurii iar la Palat. Mă voi bate ca Poli Iaşi să rămână în Liga 1. În vară am rămas fără jucători”, a recunoscut Ciprian Paraschiv.

CE A SPUS ANDREI CRISTEA DUPĂ ULTIMA ÎNFRÂNGERE DIN LIGA I:

Andrei Cristea nu va mai antrena echipa CS Politehnica Iaşi, însă el va rămâne jucător în cadrul lotului, potrivit unei decizii a Consiliului Director al clubului, care a fost luată săptămâna trecută în prezenţa primarului Mihai Chirica.
După ultima înfrângere din campionat, cu FC Argeş, scor 1-2, Cristea a declarat: „Din punctul meu de vedere, greşelile nu se fac acum, greşelile s-au făcut un pic mai devreme şi cei care conduc clubul ar trebui să fie realişti, că aceste greşeli care s-au făcut ne costă foarte mult, ne costă imagine, ne costă poziţia în clasament şi tot răul care ni se întâmplă acum. De azi înainte am rugat conducerea clubului să găsească un antrenor, fiindcă eu am acceptat poziţia asta într-un moment foarte greu, într-un moment în care nimeni nu a vrut să vină la echipa noastră. Am făcut un sacrificiu mare, pentru că eram unul dintre golgheterii campionatului, mi-am ieşit din ritm, dar tot sacrificiiul l-am făcut pentru Poli Iaşi”, a declrat Andrei Cristea.

 

Afla mai multe despre: poli iasiciprian paraschiv 

viewscnt
Articole similare