Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele lucrări de modernizare ale stadionului din Călăraşi pentru primirea omologării din partea LPF şi FRF

Ultimele lucrări de modernizare ale stadionului din Călăraşi pentru primirea omologării din partea LPF şi FRF

Fotbal intern

Comentarii

Dacă la Sibiu nu se poate juca în noul sezon de L1, cealaltă nou-promovată nu are probleme. Miercuri a avut loc o inspecţie în vederea omologării arenei Ion Comşa pe care Dunărea va disputa meciurile de acasă în primul său sezon de liga I.

Comisia formată din reprezentanţii LPF, FRF, televiziuni, ISU şi Jandarmeriei a decis acordarea unui nou termen de omologare pentru data de 19 iulie, timp în care vor fi remediate deficienţele constatate.

„A fost aşa cum mă aşteptam. Efectiv un audit, pe puncte clare, precise. În principiu, ar mai fi nevoie de 3-4 zile ca să finalizăm toate lucrările. Mă bucur nespus că membrii Comisiei au apreciat eforturile făcute acordându-ne un nou termen pentru remedierea deficienţelor. Mai sunt, de fapt, mici retuşuri de făcut. Nu am nicio emoţie. Pe 19 iulie, mai mult ca sigur vom obţine omologarea.

Nu cred că s-ar fi ajuns aici dacă şi vremea ar fi fost favorabilă. Am pierdut 3-4 zile din cauza ploilor abundente care ne-au îngreunat activităţile. Aş dori să mulţumesc autorităţilor locale, conducerilor Consiliului Judeţean şi Primăriei Călăraşi precum şi Consiliul Local municipal pentru eforturile consistente depuse într-o perioadă scurtă de timp pentru ca acest obiectiv să prindă contur. Fără implicarea lor, Dunărea n-ar fi jucat la Călăraşi. Mulţumirile noastre se îndreaptă şi spre cei care au muncit pe rupte zilele acestea la stadion” a declarat preşedintele executiv al Dunării, Florin Brişan.

Afla mai multe despre: dunarea calarasiliga 1lpf 

viewscnt
Articole similare