Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele luni ale lui Wenger la Arsenal? Francezul şi-ar fi ales deja urmaşul. Surpriză petntru banca tunarilor

Ultimele luni ale lui Wenger la Arsenal? Francezul şi-ar fi ales deja urmaşul. Surpriză petntru banca tunarilor

Premier League

Comentarii

Aflat pe banca lui Arsenal din 1996, Arsene Wenger ar putea să-i părăsească pe tunari la finalul acestui sezon, deşi au trecut doar şapte luni de când francezul şi-a prelungit contractul pentru două sezoane, notează presa din Anglia.

Conform Daily Mirror, în contractul lui Wenger a fost trecută o clauză prin care activitatea sa va fi "analizată" la finalul sezonului în curs, iar şansele acestuia de a continua încă un an pe banca tunarilor sunt relativ mici.

În aceste condiţii, Wenger caută un înlocuitor capabil să-i ducă mai departe munca din ultimii 22 de ani şi alegerea sa este surprinzătoare pentru mulţi, chiar dacă e vorba de un nume important din istoria lui Arsenal, fostul mijlocaş Mikel Arteta (35 de ani)

Arteta a jucat la Arsenal în 2011-2016 şi a fost căpitanul echipei în ultimele două sezoane petrecute pe Emirates, iar Wenger îl consideră perfect pentru a prelua rolul de antrenor pricipal. Totuşi, alegerea e surprinzătoare, în condiţiile în care Mikel Arteta nu a mai lucrat până acum ca antrenor principal.



Retras din activitate în 2016, Arteta a devenit din acelaşi an secundul lui Pep Guardiola la Manchester City, iar experienţa sa în rolul de antrenor e cu siguranţă una redusă.

Afla mai multe despre: wengerarsenalartetacity 

viewscnt
Articole similare