Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele plecări de la Dinamo, confirmate! Cei doi străini de care s-au despărţit "câinii": "Nu ne permitem să mai pierdem jucători"

Ultimele plecări de la Dinamo, confirmate! Cei doi străini de care s-au despărţit "câinii": "Nu ne permitem să mai pierdem jucători"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, a confirmat că Mejias Osorio şi Juan Camara au plecat de la echipă. Astfel, opt străini ajunşi în acest sezon au plecat din "Ştefan cel Mare".

Problemele cu restanţele salariale de la Dinamo şi-au spus cuvântul. Antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, a confirmat, înaintea partidei cu Chindia, că Juan Camara şi Mejias Osorio au plecat: 

"Au mai plecat doi jucători, Tomas şi Juan (n.r Mejias şi Camara). Eu mă bucur pentru rezultatul de la Mediaş, aş vrea să am o stabilitate mai bună în lot. Nu ne permitem să mai pierdem jucători. Eu zic că arată bine gazonul, se poate juca.

Trebuie să ne aşteptăm la temperaturile astea, sperăm să nu fie mai rău. Eu cred că se poate juca. Ar fi frumos să intrăm în primele 6, după perioada asta grea. Am vorbit cu cei din DDB, vor face tot posibilul ca să nu mai plece nimeni. N-au intrat bani, am văzut declaraţiile lui Cortacero. Cei din DDB au spus că vor discuta cu jucătorii, eu aş mai avea nevoie de 2-3 întăriri", declarat antrenorul dinamovist. 

Tot înaintea partidei, noul oficial al lui Dinamo, Marius Adrian Nicolae, a recunoscut că sunt slabe şanse de a transfera fotbalişti străini, din cauza imaginii din ultimele luni. 

Juan Camara, Borja Valle, Alexander Gonzalez, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Rene Hinojo, Aleix Garcia şi Tomas Mejias sunt fotbaliştii străini plecaţi de la Dinamo. 

Afla mai multe despre: juan camaramejias osoriodinamo bucurestiionel gane 

viewscnt
Articole similare