Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele reacţii de la cele trei echipe implicate în lupta pentru un loc în play-off: „Să câştige cel mai bun”

Ultimele reacţii de la cele trei echipe implicate în lupta pentru un loc în play-off: „Să câştige cel mai bun”

Superliga

Comentarii

Echipele care încă se bat la ultimele locuri din play-off sunt: Botoşani, Chindia şi Clinceni. FCSB, CFR Cluj, CS Universitatea Craiova şi Sepsi s-au calificat deja în play-off şi stau fără emoţii în ultima etapă.

Azi se joacă cele trei meciuri decisive pentru play-off. Toate cele trei partide au fost programate la aceeaşi oră, 20:30: Dinamo - Academica Clinceni, FC Argeş - Chindia Târgovişte, FC Voluntari - FC Botoşani. 

FC Botoşani prinde un loc de play-off cu o victorie în faţa lui FC Voluntari. Trupa lui Marius Croitoru ar merge şi în cazul unui eşec, doar dacă Chindia nu face 6 puncte sau dacă Academica pierde meciul cu Dinamo din ultima etapă.

„Weekend cu emoţii. Felicitări tutoror. Băieţii mei luptă până la capăt pentru un loc în play-off. Cine merită să se califice. Cel mai bun să câştige. Există tot felul de speculaţii dar eu cred că există un cod profesional, un cod de onoare şi nu vor exista jocuri de culise. Toţi avem anumite aşteptări. Echipa a sărbătorit victoria cu Viitorul pentru că veneam după cinci meciuri unde am reuşit să strângem doar 2 puncte. Băieţii sunt super motivaţi, vă daţi seama. Există prime de accedere ca în orice club. Ar fi o performanţă deosebită pentru al doilea an să ajungă clubul în play-off. Şi cine ştie..  după să ţintim podiumul”, a mărturisit preşedintele formaţiei FC Botoşani, Cătălin Anton, în direct la Look Sport.

Clinceni se califică cu o victorie împotriva lui Dinamo, dar şi cu un egal, doar dacă Târgovişte nu face 6 puncte, iar Botoşani pierde ultimul meci. Trupa lui Ilie Poenaru, dacă pierde cu Dinamo, prinde un loc în play-off doar dacă adversarele sale din această luptă înregistrează un eşec. 

„Ne dorim acest lucru. Ar fi păcat acum la final să nu mergem în primele şase. Nu am avut returul pe care l-am dorit. În tur a fost diferit. Suntem la mâna noastra, asta e bine. Avem un lot experimentat, bun. Avem şanse reale, zic eu. Se va juca pe teren această etapă, nu există alianţe. Vor fi foarte multe persoane care vor urmări aceste meciuri decisive. Noi nu avem nici o alianţă, suntem un club mic, suntem singuri şi pe cont propriu”, a mărturisit preşedintele formaţiei Academica Clinceni, Sorin Paraschiv. 

Chindia mai are de disputat două meciuri şi fără cele 6 puncte nu prinde loc în play-off! Echipa lui Emil Săndoi are meci cu Voluntari şi cu Argeş. Iar asta nu este de ajuns! Chindia are nevoie ca una dintre Botoşani şi Clinceni să piardă în ultima etapă.

„Sunt emoţii, ne gândim la meci şi la punctele puse în joc. Vedem după ce se întâmplă. Noi depindem de ceilalţi. Este ultima etapă şi chiar dacă vom ne calificăm în play-off sunt importante punctele. Indiferent de ce se va întampla emoţii vor rămâne până la finalul sezonului. Obiectivul este a ne menţine în Liga I. Dacă va fi să fie play-off-ul o să regândim obiectivul”, a declarat Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei.

FC Botoşani, Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte pot termina la egalitate, toate cu 42 de puncte. În această situaţie s-ar lua în considerare clasamentul în 3, iar echipa lui Marius Croitoru ar rămâne în afară.

Cum s-ar putea ajunge la egalitate de puncte în 3: 

  • Remiză în Voluntari - Botoşani
  • Remiză în Dinamo - Clinceni
  • Chindia câştigă acasă cu Voluntari şi în deplasare cu FC Argeş
 

Afla mai multe despre: play-offfc botosaniacademica clincenichindia targoviste 

viewscnt
Articole similare