Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele veşti despre Siyabonga Ngezana, înainte de FCSB - FC Botoşani

Ultimele veşti despre Siyabonga Ngezana, înainte de FCSB - FC Botoşani

FCSB

Comentarii

Siyabonga Ngezana (26 de ani), fundaşul sud-african al celor de la FCSB este pregătit să joace în partida echipei sale cu FC Botoşani.

Ngezana a avut probleme medicale în ultimele zile, astfel, fundaşul sud-african era incert pentru meciul echipei sale de pe teren propriu cu FC Botoşani.

Antrenorul liderului din Superliga, Elias Charalambous, a vorbit despre starea sa la conferinţa de presă premergătoare partidei şi a explicat că ziua de sâmbătă este decisivă pentru sud-african. 

Ngezana, prezent la antrenamentul echipei de sâmbătă

Ngezana a participat la antrenamentul echipei care a avut loc sâmbătă, este anunţul celor de la Fanatik, astfel, Elias Charalambous se va putea baza pe el pentru partida cu FC Botoşani. Dawa şi Ngezana este posibilul cuplu de fundaşi centrali pe care se va baza tehnicianul cipriot de pe banca celor de la FCSB, la meciul de duminică.

FCSB este liderul din Superliga după 26 de etape. Echipa antrenată de Elias Charalambous a pierdut primele puncte din 2024 în etapa trecută, pe terenul Universităţii Cluj, scor 0-0.

FC Botoşani este pe ultimul loc din Superliga. Botoşănenii îşi doresc victoria pe terenul liderului, iar jucătorii lui Bogdan Andone vor încerca să forţeze evadarea de pe ultimele două poziţii, înainte de intrarea în play-out. FCSB - FC Botoşani se joacă duminică, de la ora 20:00, pe Orange Sport 1 şi orangesport.ro.

Dorinţa lui Valeriu Iftime pentru meciul cu FCSB

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, nu-şi pune mari speranţe în acest duel, însă a avut o singură dorinţă din partea antrenorului său, Bogdan Andone: echipa să arate fotbal, indiferent de rezultatul de pe tabelă. 

"Puteam să avem încă două puncte la UTA şi încă două cu Craiova, dar acolo am fost puţin temători. Dar, într-adevăr, există o altă atmosferă, altă sinergie de grup şi totul i se datorează lui Bogdan. Simt o cu totul altă energie şi încredere a grupului. Miron este ceva special, cumva a devenit căpitan şi a coagulat şi celelalte energii.

L-am rugat pe Bogdan să jucăm, pentru că n-avem ce pierde. Până la urmă, decât să ne bată jucând prost, mai bine să ne bată jucând bine", a declarat Valeriu Iftime, conform sptfm.ro.

Afla mai multe despre: fcsbsiyabonga ngezanafc botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare