Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele veşti din Italia despre Ştefan Radu. Când va reveni pe teren

Ultimele veşti din Italia despre Ştefan Radu. Când va reveni pe teren
Comentarii

Ştefan Radu (34 de ani) a fost operat de hernie inghinală pe 18 februarie.

Fundaşul român de la Lazio deja a început antrenamentele, însă, nu cu toată echipa. Italienii scriu că Radu va avea nevoie de o perioadă de recuperare mai lungă, de până la maxim 3 săptămâni.  Internaţionalul român se pregăteşte sub comanda unui antrenor de atletism, pe care Lazio l-a pus la dispoziţia jucătorului. 
Ce a scris clubul din Peninsulă:
„În cursul dimineţii, fotbalistul Ştefan Radu a fost operat pentru hernie inghinală. Intervenţia, efectuată de profesorul Paolo Barillari şi echipa sa, a reuşit perfect. Sportivul va fi monitorizat clinic în următoarele ore, pentru a stabili timpul necesar pentru reluarea activităţii", a precizat clubul.
  • 398 de meciuri a jucat Radu în tricoul lui Lazio. Mai are nevoie doar de trei meciuri pentru a egala recordul lui Giuseppe Favalli, care a strâns 401 prezenţe pentru italieni
  • 6 trofee a cucerit Radu cu Lazio: 3 Cupe şi 3 Supercupe ale Italiei

BERGODI, CUVINTE DE LAUDĂ PENTRU ŞTEFAN RADU

Cristiano Bergodi, tehnicianul italian, care a evoluat si la Lazio, are doar cuvinte de laudă la adresa românului, care evoluează de 13 ani la Lazio în Serie A!
Ştefan Radu m-a întrecut de mult cu prezenţele la Lazio. El pentru mine este o surpriză plăcută. Este un jucător extraordinar. Păcat că a renunţat la naţională, e un păcat pentru el. Să joci 13 ani la Lazio este ceva. Acolo e o presiune mare, mare. Nu e uşor să stai acolo aşa mult timp. E ceva extraordinar. Îl văd în cadrul clubul la Lazio când se retrage. Toţi colegi îl iubesc, conducerea e foarte mulţumită de el. E o legendă. Are şanse foarte mari să ocupe un loc în conducerea clubului şi consider eu că poate face treabă bună. Îl văd în funcţia asta. Radu este o persoană deosebită!”, a mărturisit Bergodi, la Look Sport.

Afla mai multe despre: stefan raduserie alazio 

viewscnt
Articole similare