Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul antrenor care a luat titlul cu FCSB, aproape de performanţă şi în străinătate. Echipa lui Gâlcă domină campionatul

Ultimul antrenor care a luat titlul cu FCSB, aproape de performanţă şi în străinătate. Echipa lui Gâlcă domină campionatul

Stranieri

Comentarii

Constantin Gâlcă o antrenează pe Vejle din luna martie a anului trecut. Deşi echipa a retrogradat în 2019, şefii danezilor au avut răbdare cu tehnicianul român. Acest lucru dă roade, Gâlcă fiind foarte aproape să o readucă pe Vejle în primul eşalon.

Astăzi, în etapa a 20-a din 1st Division, Vejle a câştigat în deplasarea de la Hvidovre, cu un gol marcat în minutul 90+4. Reuşita i-a aparţinut lui Kjartan Finnbogason, fotbalist din naţionala Islandei, cea care, pe 26 martie, va întâlni România în semifinalele barajului de calificare la Euro 2020.

În urma acestui rezultat, Vejle este pe locul 1 în al doilea eşalon danez. Echipa lui Gâlcă are 44 de puncte, cu şapte mai multe decât principala urmăritoare, Viborg. Prima treaptă a podiumului din 1st Division reprezintă bilentul de accest direct în Superliga.

Constantin Gâlcă este ultimul antrenor alături de care FCSB a luat campionatul în Liga 1. Mai mult, tehnicianul ajuns la 47 de ani a reuşit performanţa istorică de a lua tripa „titlu - Cupa României - Cupa Ligii”. După plecarea de la FCSB şi înainte să ajungă la Vejle, Gâlcă le-a mai pregătit pe Espanyol, Taawon şi Al-Faiha.

Afla mai multe despre: galcavejle 

viewscnt
Articole similare