Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul atac pentru transferul lui James Rodriguez! Real Madrid, nevoită să lase din preţul columbianului

Ultimul atac pentru transferul lui James Rodriguez! Real Madrid, nevoită să lase din preţul columbianului

Real Madrid

Comentarii

Doar 11 zile mai sunt din perioada de mercato, iar transferul lui James Rodriguez de la Real Madrid încă nu s-a perfectat. În acest sens, impresarul Jorge Mendes va merge la Madrid pentru a negocia plecarea columbianului.

Napoli îl vrea în continuare pe James Rodriguez, dar problema rămâne modul în care ar ajunge columbianul în Italia. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti vrea să îl împrumute, aşa cum a făcut şi Bayern, însă Real Madrid acceptă doar transferul definitiv. 

Presa din Italia notează însă că se poate ajunge la compromis. Jorge Mendes va merge în zilele următoare la Madrid pentru a se întâlni cu Florentino Perez şi îi va cere ca Real să mai scadă din preţul fotbalistului. Mai exact, Mendes le-a dat asigurări celor de la Napoli că îl pot cumpăra pe James cu 35 de milioane de euro, iar vicecampioana Italiei ar urma să îl împrumute pentru un sezon cu obligaţie de cumpărare în sezonul viitor. Preţul stabilit în acest moment de Real este de 42 de milioane de euro

ZIDANE ŞI-A ANUNŢAT DECIZIA 

După prima etapă din campionat, meci câştigat 3-1, în deplasare, la Celta Vigo, Zinedine Zidane a anunţat că atât Gareth Bale, cât şi James Rodriguez vor rămâne la Real Madrid: "Gareth, James... toţi cei care sunt aici vor da totul pentru acest tricou", a spus antrenorul francez. 

Rodriguez s-a întors în această vară la Real, după doi ani petrecuţi sub formă de împrumut la Bayern Munchen. Nemţii nu au dorit să activeze clauza de transfer definitiv a mijlocaşului sosit în schimbul a 75 de milioane pe "Santiago Bernabeu". 

NAPOLI A MAI FĂCUT UN TRANSFER 

Napoli este pe punctul de a finaliza transferul lui Hirving Lozano de la PSV Eindhoven. Mexicanul în vârstă de 24 de ani este deja în Italia pentru vizita medicală, iar clubul napoletan urmează să plătească 40 de milioane de euro pentru el. 

21 de goluri şi 12 assist-uri a reuşit Lozano în sezonul trecut, la PSV. 

Afla mai multe despre: james rodriguezreal madridnapoli 

viewscnt
Articole similare