Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul avertisment al lui Laurenţiu Reghecampf pentru fotbaliştii Universităţii Craiova: "Nu se poate pe drumul ăsta"

Ultimul avertisment al lui Laurenţiu Reghecampf pentru fotbaliştii Universităţii Craiova: "Nu se poate pe drumul ăsta"
Comentarii

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că speră că jucătorii săi au înţeles că nu se poate să mai evolueze cum au făcut-o împotriva formaţiei UTA Arad, meci încheiat 0-0.

Reghecampf: "Sper ca jucătorii în zilele acestea să fi realizat că nu se poate pe drumul ăsta şi reacţia loc la Mediaş să fie foarte bună"

“Pentru noi e o perioadă foarte grea. Ultima partidă a fost cred eu cea mai slabă partidă de când am venit eu la Craiova. Sper ca jucătorii în zilele acestea să fi realizat că nu se poate pe drumul ăsta. Nu este nivelul lor, nu este nivelul nostru, nu este ceea ce ne dorim şi sper eu ca reacţia lor la Mediaş să fie una foarte bună. Doresc enorm de mult să terminăm anul acesta cu o victorie. Avem foarte multe probleme de lot în momentul de faţă, dar sper ca până la ora jocului să reuşim să-i montăm pe toţi, să îi refacem pe toţi şi să putem avea un 11 competitiv. Gaz Metan Mediaş este o echipă bună, arţăgoasă, care se agaţă de orice. Sunt foarte periculoşi, mai ales la faze fixe, au jucători cu tehnică individuală bună... Vom avea o partidă dificilă”, a spus Reghecampf.

El a precizat că speră ca echipa craioveană să termine anul “cu dreptul”. “Sperăm să ne aducă şi Moş Crăciun ceva, dar trebuie să facem noi. Este importantă reacţia pe care o vom avea. Este păcat pentru noi, pentru toţi fanii, este păcat de parcursul pe cale l-am avut până la meciul cu Farul. Sper să terminăm cu dreptul şi să avem linişte să putem pregăti echipa pentru anul viitor”.

Formaţia Universitatea Craiova va întâlni echipa Gaz Metan Mediaş, sâmbătă, în deplasare, de la ora 18.00, în etapa a XXI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Înaintea ultimei etape din acest an, Universitatea Craiova ocupă locul 5 în clasament, cu 31 de puncte. Gaz Metan Mediaş este pe 13, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare