Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul discurs pe care Mihai Teja l-a ţinut în vestiarul FCSB-ului. Tănase: ”E un profesionist desăvârşit”

Ultimul discurs pe care Mihai Teja l-a ţinut în vestiarul FCSB-ului. Tănase: ”E un profesionist desăvârşit”

Superliga

Comentarii

Florin Tănase a dezvăluit discursul pe care Mihai Teja l-a ţinut în vestiar după FCSB - CFR Cluj 1-0. A fost ultimul meci al lui Mihai Teja ca antrenor la FCSB.

Ratarea titlului l-a costat postul pe Mihai Teja. Antrenorul în vârstă de 40 de ani părăseşte FCSB-ului cu o victorie contra CFR-ului şi Florin Tănase a dezvăluit ce le-a transmis jucătorilor la finalul partidei:

”(Ce v-a zis Teja în vestiar) Ne-a felicitat, ne-a mulţumit pentru că am dat dovadă de caracter, îşi dorea foarte mult să câştige acest ultim meci şi noi îi mulţumim pentru perioada petrecută împreună şi îi doresc mult succes, pentru că şi în această săptămână a încercat să ne motiveze, chiar dacă a anunţat că o să plece. Este un profesionist desăvârşit şi cu siguranţă o să reuşească.

(V-ati fi dorit sa ramana?) Nu iau eu decizii. (Cu Marius Şumudică aţi putea colabora?) Da, de ce nu? Este antrenor, a avut rezultate pe unde a fost, noi trebuie să ne adaptăm la orice antrenor şi să dăm totul pe teren şi să punem în practică ce ne cere”,
a declarat Florin Tănase.

Afla mai multe despre: florin tanase 

viewscnt
Articole similare