Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul meci al lui Ianis în România? EXCLUSIV | Anunţul făcut de Gheorghe Hagi înainte de finala Cupei

Ultimul meci al lui Ianis în România? EXCLUSIV | Anunţul făcut de Gheorghe Hagi înainte de finala Cupei

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi a vorbit pentru Telekom Sport despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi din această vară, precizând că sunt şanse "foarte mari" ca mutarea să se realizeze.

Comparat de jurnaliştii spanioli cu Messi, în privinţa realizărilor avute pe teren, Ianis Hagi a devenit în ultimul an unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, iar de transferul mijlocaşului de 20 de ani au început să se intereseze tot mai multe echipe din fotbalul mare. S-a vorbit incluisiv despre discuţii cu formaţii din La Liga şi sunt toate şansele ca meciul de sâmbătă seară să fie ultimul jucat de Ianis în România.

După finala Cupei, pentru Hagi Jr urmează Europeanul U21, încă Gică Hagi spune că şi-ar dori ca mutarea să se realizeze înainte de turneul final.

"Nu putem vorbi aşa. Are şanse foarte multe să plece, dar nu e făcut nimic deocamdată şi aşteptăm meciul acesta. După meci vom lua decizii, o să încercăm să fim mai concreţi. De se va face la început e bine, dacă nu până începe treaba la lotul naţional, ar fi bine să se întâmple. Dacă nu, vom vedea", a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hagiianisliga 1 

viewscnt
Articole similare