Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul meci al lui Solari? Doi antrenori uriaşi la El Clasico. Unul dintre ei ar putea prelua Realul

Ultimul meci al lui Solari? Doi antrenori uriaşi la El Clasico. Unul dintre ei ar putea prelua Realul

Real Madrid

Comentarii

El Clasico ar putea fi ultimul meci al lui Santiago Solari, scrie presa spaniolă. La partida de pe Santiago Bernabeu asistă Joachim Low şi Zinedine Zidane, doi dintre oamenii pe care Florentino Perez îi place foarte mult şi care pot constitui variante de antrenori pentru Real Madrid.

Prezenţe importante pe Santiago Bernabeu la El Clasico din La Liga. Zinedine Zidane şi Joachim Low asistă la marele meci al fotbalului spaniol. Numele selecţionerului german este unul dintre cele mai vehiculate pentru a prelua Real Madrid din vară.

Teoretic, Joachim Low are la dispoziţie El Clasico pentru a-i urmări la dispoziţie pe internaţionalii germani, Toni Kroos şi Marc Andre ter Stegen.

Zidane, un apropiat al preşedintelui Perez e la primul meci pe Bernabeu de când a plecat de la gruparea blanco, vara trecută. 

Pentru Solari, un eşec în Clasico ar fi echivalent cu dezastrul. Argentinianul are şanse mici să mai continuie şi din vară la Real Madrid, iar presa spaniolă scrie că doar câştigarea Uefa Champions League l-ar putea salva pe tehnicianul originar din Rosario.

Afla mai multe despre: zinedine zidanejoachim low 

viewscnt
Articole similare