Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul mesaj al lui Joan Laporta, după o nouă umilinţă a Barcelonei în faţa lui Bayern Munchen! ”Ne aşteptam la asta!” Ce a spus preşedintele catalanilor

Ultimul mesaj al lui Joan Laporta, după o nouă umilinţă a Barcelonei în faţa lui Bayern Munchen! ”Ne aşteptam la asta!” Ce a spus preşedintele catalanilor

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a fost umilită din nou de Bayern în Liga Campionilor (0-3, pe Camp Nou).

Barcelona a avut o evoluţie extrem de slabă, iar fanii nu mai au răbdare. Sergi Roberto a fost luat în vizor de fani, iar suporterii îl fluierau de fiecare dată când avea mingea la picior. În momentul când Koeman a decis să îl scoată de pe teren, zgomotul creat de fani s-a intensificat. 

După aceste incidente, preşedintele echipei, Joan Laporta, a transmis un mesaj prin intermediul paginii persoanale de Twitter. El le cere fanilor să aibă răbdare şi le-a spus să aibă încredere în conducerea actuală a echipei. 

”Ne aşteptam la asta!”

”Salutare, 'cules', sunt la fel de dezamăgit şi supărat ca voi. Trebuie să vă spun că ce s-a întâmplat este una dintre situaţiile la care ne aşteptam. Şi vă cer răbdarea voastră şi să continuaţi să susţineţi echipa. Vă cer, de asemenea, să aveţi încredere în noi, cei care conducem clubul. Avem nevoie de timp şi de încredere, şi nu avem niciun dubiu că vom putea ieşi din această situaţie. Vă mulţumesc foarte mult şi trăiască Barca!”, a fost mesajul lui Laporta. 

Afla mai multe despre: barcelona-bayern-laporta 

viewscnt
Articole similare