Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul mesaj al lui Kobe Bryant înainte de a muri: „Mult respect, frate LeBron”

Ultimul mesaj al lui Kobe Bryant înainte de a muri: „Mult respect, frate LeBron”galerie foto

NBA

Comentarii

Incredibil, dar adevărat. LeBron James a fost ultima persoană care a primit un mesaj pe Twitter de la Kobe Bryant înaintea tragediei care a dus la moartea sa.

Cu doar câteva ore înaintea decesului lui Kobe Bryant, la vârsta de numai 41 de ani, NBA anunţa pe site-ul oficial faptul că, o altă legendă aflată încă în activitate a lui Los Angeles Lakers, LeBron James, tocmai l-a depăşit pe Kobe în clasamentul all-time al celor mai buni marcatori, cu 33644 de puncte. 

Kobe Bryant a murit 

Vestea că LeBron James, care a urcat pe locul 3 în topul celor mai buni marcatori din NBA, l-a depăşit în această ierarhie nu l-a deranjat deloc pe Kobe, din contră. Fostul baschetbalist a postat imediat pe contul oficial de Twitter următorul mesaj: „Continuă să duci mai departe acest sport, „Rege James”. Mult respect, frate #33644”.

Kobe Bryant a murit 

Din nefericire, acesta a fost şi ultimul mesaj postat pe social medial înaintea tragediei din ziua de 26 ianuarie 2020. Pentru LeBron James, Kobe Bryant a fost idolul copilăriei. 

„Când vorbea, eram doar ochi şi urechi. Încercam să asimilez absolut tot ce spune el. Ţin minte că spunea că, dacă vrei să fii unul dintre cei mai buni, trebuie să munceşti pentru acest lucru. Mă bucur din plin ori de câte ori sunt în aceeaşi propoziţie cu el. Kobe Bryant e unul dintre cei mai buni din toate timpurile”, a declarat LeBron James pentru site-ul NBA.

 

Afla mai multe despre: kobe bryantmesajlebron james 

viewscnt
Articole similare