Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul mesaj al lui Laurenţiu Reghecampf după forma slabă a Universităţii Craiova din campionat! Ce a transmis antrenorul oltenilor

Ultimul mesaj al lui Laurenţiu Reghecampf după forma slabă a Universităţii Craiova din campionat! Ce a transmis antrenorul oltenilor
Comentarii

Universitatea Craiova a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie, iar Laurenţiu Reghecampf a transmis un mesaj după ultimul meci din campionat, scor 1-1, cu FC Voluntari.

Universitatea Craiova a reuşit să obţină doar o remiză împotriva lui FC Voluntari, marcând pe final de meci pentru a salva un punct. Chiar dacă antrenorul oltenilor a susţinut că obiectivul echipei sale este câştigarea titlului, Craiova este la mare depărtare de primul loc din campionat, ocupat de CFR. Universitatea este departe de aşteptările lui Mihai Rotaru şi ocupă locul 5 în clasament, fiind la 18 puncte de echipa lui Dan Petrescu, care are un meci mai puţin disputat. 

Chiar dacă lipsa rezultatelor a dus la tensiuni în vestiarul oltenilor, Laurenţiu Reghecampf a dat de înţeles pe contul personal de Instagram că echipa este unită. Antrenorul oltenilor a postat o fotografie cu bucuria echipei din Bănie după golul egalizator cu Voluntari, iar în descriere a adăugat ”Team”, alături de un emoticon alb şi unul albastru.

Reghecampf, săgeţi lansate către CCA

”E greu, nici nu ştiu cum să încep. Să încep cu faptul că fiind un om care respectă munca celorlalţi, care nu vorbeşte, nu jigneşte, sunt luat de prost, sau faptul că în toate meciurile noastre se întâmplă lucruri foarte grave pe care arbitrii nu le văd.

Că o fac intenţionat, că o fac din greşeală, întotdeauna le acord... acest lucru că pot greşi, dar nu pot să accept când vezi un atac cu două picioare, indiferent că loveşte sau nu loveşte, mă refer doar la faptul că un jucător când se aruncă cu două picioare în faţă, e un cartonaş roşu. 

Lucrul ăsta ni-l arată arbitrii în fiecare an, la început de an, unde se fac anumite lecţii şi din păcate momentul când ei vin şi arbitrează nu mai ţin cont de ceea ce ne învaţă pe noi, împreună cu jucătorii, anumite lecţii pe care le avem sau lucruri pe care le facem cu dânşii.

După aia faza penalty-ului la Bălaşa, acelaşi Meleke, care trebuia să primească galben şi 11 metri pentru noi. Adică se întâmplă foarte multe lucruri, în fiecare partidă, unde noi până la urmă pierdem puncte.

După aia veniţi şi întrebaţi dacă suntem sub presiune, da, suntem sub presiune. Faptul că echipa noastră joacă fără cinci-şase jucători de bază... trebuie să îi felicit, pentru că astăzi chiar au făcut un joc bun, au alergat mult, s-au străduit pe un asemenea teren.

Nu imput nimic, doar întreb, pe acelaşi ton, în aceeaşi direcţie, fără să jignesc, fără să vorbesc mai mult decât trebuie, cred că sunt oameni care trebuie să analizeze acest lucru şi trebuie să se uite mult mai atent când iau anumite decizii”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: craiova-laurenţiu reghecampf-liga 1 

viewscnt
Articole similare