Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul mesaj postat de soţul Serenei pe reţelele de socializare. Ce a scris Alexis Ohanian

Ultimul mesaj postat de soţul Serenei pe reţelele de socializare. Ce a scris Alexis Ohanian

Tenis

Comentarii

Alexis Ohanian nu a uitat cuvintele lui Ion Ţiriac despre soţia sa, Serena Williams, şi a postat din nou un mesaj agresiv la adresa omului de afaceri pe reţelele de socializare, după ce jucătoarea americană a învins-o pe Simona Halep, în sferturi, la Australian Open.

"E bine că nimeni nu-l ascultă pe rasistul, sexistul şi clovnul (n.r. - clovn cu emoticon) de Ion Ţiriac", a scris Ohanian, marţi,  redistribuind un tweet al WTA, în care se arată că Serena Williams s-a calificat în semifinala de grand slam cu numărul 40 din carieră.

În plus, Ohanian a avut o postare în care a făcut referire şi la tricoul pe care l-a purtat la meciul din sferturile de finală: "Vă mulţumesc pentru ajutor la alegerea tricoului. Dacă vreţi şi voi, vorbiţi cu Nike".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian)

La meci, Serena Williams a fost susţinută de apropiaţii săi. Soţul, Alexis Ohanian, sora, Venus Williams, antrenorul, Patrick Mouratoglou, şi partenereul ei de antrenamnente, Jarmere Jenkins, au fost prezenţi în tribună pentru a o încuraja pe sportiva de 39 de ani.

Ohanian şi Jenkins purtau acelaşi tricou, cu mesajul ”Greatest female athlete”, cea mai bună atletă, însă cuvântul ”female” era tăiat, mesajul final fiind ”Greatest athlete”. O referire la faptul că Serena poate fi considerată cel mai mare sportiv din istorie, indiferent că vorbim de competiţii masculine sau feminine.

Ohanian, război cu Ion Ţiriac

La începutul acestui an, Alexis Ohanian a deschis o dispută cu Ion Ţiriac, după ce fostul tenismena declarat că jucătoarea americană ar trebui să se retragă, deoarece nici vârsta, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine.

"La vârsta asta (n.r. - 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere", a declarat Ţiriac.

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la afirmaţiile fostului tenismen, comentând la o postare cu un articol din presa internaţională, care a preluat declaraţiile lui Ţiriac.

"Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac", a scris Ohanian.

"A trebuit să caut pe Google... Se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. - clovn ilustrat prin emoticon)", a continuat el şi după un timp a postat pe contul lui următorul mesaj: "2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea".

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare