Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul răspuns dinspre FCSB despre transferul lui Deian Sorescu de la Dinamo! "Ne-am blindat pe poziţii" | EXCLUSIV

Ultimul răspuns dinspre FCSB despre transferul lui Deian Sorescu de la Dinamo! "Ne-am blindat pe poziţii" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dinamo Bucureşti e dispusă să-l vândă pe Deian Sorescu, pentru a-şi mări bugetul şubrezit, dar unul dintre cluburi dispuse să plătească, FCSB, şi-a luat gândul de la fostul căpitan al "câinilor".

FCSB nu mai e interesată de transferul lui Deian Sorescu de la Dinamo

La începutul lunii noiembrie, Răzvan Zăvăleanu a anunţat motivul pentru care Deian Sorescu n-a plecat în vară. Dinamo ar fi acceptat oferta lui Gigi Becali, dar FCSB s-a lovit de insolvenţa de la Dinamo. 

Acum, Mihai Stoica l-a lăudat pe Deian Sorescu, pe care l-a inclus în echipa ideală a Ligii 1, dar a spus că FCSB nu va mai face paşi spre transfer, pentru că lotul lui Toni Petrea e echilibrat. 

"Nu e un fundaş dreapta, neapărat. Mie mi se pare că cel mai bine i s-ar potrivi lui Sorescu să joace cu trei fundaşi centrali în spate şi el să facă bandă dreaptă într-un mijloc de cinci, sau chiar de patru, un 3-4-1-2. Cum se joacă în Italia. Sorescu cred că acolo s-ar potrivi, pentru că defensiv mai are nişte carenţe. Joacă într-o echipă care suferă mult, dar e mult prea ofensiv pentru un sistem normal. E Hakimi al României. Sorescu, fără dubii. Ca atacant, nu-l văd, e puţin cam liniar, centrează bine, loveşte bine mingea. 

Nu, nu mai e de actualitate transferul la FCSB, pentru că ne-am blindat pe poziţiile pe care evoluează el şi ar fi o cheltuială nejustificată, mai ales în lumina ultimelor declaraţii ale patronului nostru", a declarat expertul Telekom Sport. 

Oficialul FCSB a vorbit şi despre o altă ţintă din vară a FCSB. Bogdan Stancu a devenit liber de contract, iar în urmă cu câteva luni a fost dorit cu ardoare de Gigi Becali. 

După ultimele informaţii apărute despre fostul golgheter al echipei, Mihai Stoica a dezvăluit că nu a apucat să discute cu Gigi Becali despre o posibilă revenire a atacantului. 

"N-am discutat cu patronul despre asta. A fost interes mare în vară, n-a vrut să vină, dar acum n-am discutat cu Gigi. Am discutat puţin cu el în prag de sărbători", a adăugat managerul general de la FCSB. 

Afla mai multe despre: bogdan stancufcsbmihai stoicadeian sorescutransfer deian sorescu fcsb 

viewscnt
Articole similare