Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul transfer al FCSB e surprinzător doar pentru fani! "Ştiam că Becali îl vrea. Nu-l puteam bloca, a suferit foarte mult"

Ultimul transfer al FCSB e surprinzător doar pentru fani! "Ştiam că Becali îl vrea. Nu-l puteam bloca, a suferit foarte mult"

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru a vorbit pentru Telekom Sport despre transferul lui Mihai Roman de la FC Botoşani la FCSB. Antrenorul secund al grupării moldave spune că mijlocaşul de 33 de ani nu putea fi blocat, în condiţiile în care acesta poate fi ultimul "tren" important al carierei.

Roman va ajunge la FCSB în schimbul unei datorii de 400.000 de euro pe care Botoşani o avea la vicecampioană după revenirea lui Cătălin Golofca.

Deşi mutarea a părut suprinzătore, Croitoru spune că interesul FCSB pentru Roman era mai vechi.

"Noi ştiam de această plecare, de dorinţa domnului Becali de a-l lua pe Mihai şi nu ne-am opus niciodată. Vă daţi seama că era foarte greu să te pui împotriva plecării unui jucător ca Mihai şi la o echipă precum Steaua.

Pentru că fotbalul i-a întors puţin faţă de ceea ce i-a luat. Pentru că Mihai a suferit mult în cariera lui de fotbalist. Şi are o şansă pe care alţi jucători tineri nu o au şi nu puteam să ne împotrivim.

Steaua e echipa care îşi doreşte tot timpul campionatul, e foarte greu, să nu credeţi că e uşor să te impui acolo. Indiferent de vârsta pe care o ai.

Eu îi doresc tot binele din lume, să se poată integra, să joace şi după aceea îl aşteptăm cu drag la Botoşani, în funcţie de ce va decide.

Cu siguranţă va face faţă acolo, pentru că e un jucător dedicat fotbalului, care dă totul şi la antrenamente, şi la meci"
, a declarat Marius Croitoru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai romanenachetransferfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare