Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul transfer făcut de FCSB l-a lăsat mască pe Cosmin Moţi: ”E surpriză, nu mă aşteptam”. EXCLUSIV

Ultimul transfer făcut de FCSB l-a lăsat mască pe Cosmin Moţi: ”E surpriză, nu mă aşteptam”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Cosmin Moţi se declară surprins de ultimul transfer făcut de FCSB, Marius Briceag, jucător declarat de Craiova liber de contract. Briceag n-a jucat niciun meci în acest sezon al Ligii 1.

FCSB a anunţat miercuri un transfer surprinzător. Echipa lui Gigi Becali l-a prezentat oficial pe Marius Briceag, cel care se va alătura lotului FCSB-ului pentru sezonul viitor. Mutarea l-a surprins şi pe Cosmin Moţi, care spune că nu se aştepta la un astfel de transfer:

”E surpriză, nu mă aşteptam. Ei caută, au nevoie acolo, poate era singurul jucător pe care l-au găsit într-un timp scurt şi care îi poate ajuta”, a declarat Cosmin Moţi pentru Telekom Sport.

Marius Briceag, un transfer surprinzător făcut de FCSB

În vârstă de 28 de ani, Marius Briceag este fundaş stânga, dar poate juca şi apărător dreapta, poziţii pe care FCSB suferă în acest moment. Însă Briceag n-a jucat nici măcar un minut în acest sezon al Ligii 1. Fundaşul de 28 de ani are doar două apariţii în preliminariile Europa League şi un meci în Cupa României. În rest, n-a fost considerat o opţiune pentru primul ”11” al Craiovei.

”Sunt fericit că am semnat cu acest club mare, care îşi propune mereu să realizeze mari performanţe. Mulţumesc mult conducerii clubului pentru încrederea acordată şi sper să demonstrez pe teren că pot fi util echipei în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Marius Briceag pentru site-ul oficial al FCSB-ului.

De-a lungul carierei, Marius Briceag a mai jucat pentru FC Argeş, Râmnicu Vâlcea, FC Voluntari şi Craiova. În acest moment este cotat la 325.000 de euro.

Mihai Dolinschi

 

Afla mai multe despre: marius briceag 

viewscnt
Articole similare