Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB, desfiinţat în direct: "Nu s-au întărit prin aducerea acestui bufleiaş!"

Ultimul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB, desfiinţat în direct: "Nu s-au întărit prin aducerea acestui bufleiaş!"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu crede că FCSB nu s-a întărit prin transferul lui Andrei Miron, cu toate că fundaşul central adus de la FC Botoşani a debutat cu gol pentru "roş-albaştri".

În vârstă de 25 de ani, Andrei Miron a marcat la debutul pentru FCSB, dar echipa sa a obţinut doar un rezultat de egalitate, pe Arena Naţională, contra Chindiei Târgovişte, 1-1.

"Nu rupe gura târgului această aducere a lui Miron. Ei au nişte criterii total particulare, care se mai găsesc foarte rar pe undeva prin lume. Îi aduce proprietarul echipei şi îi place unul că joacă un meci. Un jucător trebuie să îl observi de multe ori. Nu mi se pare că s-au întărit foarte mult prin aducerea acestui bufleiaş, că şi Miron are câteva kilograme în plus. Nu se poate să joci cu Popa, care e un băiat care săracul se luptă şi el, dar din păcate şi el are vreo şase, şapte kilograme în plus. Ca să pui capac la toate, îl mai introduci la pauză şi pe Gnohere, deci ai trei grăsuţi în faţa unei echipe a Chindiei care nu a contat. Ea a fost smerită în teren", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

"Mister" a continuat atacurile la adresa celor de la FCSB: "Au probleme destul de mari, convingerea mea e că de pregătire în mod deosebit şi probabil şi de discurs al vestiarului. Rămân la părerea că a existat un şoc pozitiv odată cu venirea lui Vintilă, după care el s-a pierdut", a adăugat Cornel Dinu.

FCSB ia startul în play-off de pe locul 3

FCSB va lua startul în play-off de pe locul al patrulea, cu 22 de puncte, la patru puncte de liderul la zi şi campioana en titre, deopotrivă, CFR Cluj. În ultima etapă a sezonului regulat, FCSB a remizat, pe Arena Naţională, în faţa nou-promovatei Chindia Târgovişte, de care echipa lui Gigi Becali a fost egalată la unu în prelungiri.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare