Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul transfer realizat de Hagi a provocat o polemică în direct: ”În prima ligă din Argentina nu găseai? vs. ”Trebuie să fie nebun la cap”

Ultimul transfer realizat de Hagi a provocat o polemică în direct: ”În prima ligă din Argentina nu găseai? vs. ”Trebuie să fie nebun la cap”

Fotbal

Comentarii

Basarab Panduru (52 de ani) este de părere că nu ar trebui să surprindă pe nimeni aducerea argentinianului Marco Borgnino (25 de ani) la Farul, din liga secundă a Argentinei.

Fostul internaţional român consideră că jucătorii importanţi din prima ligă a Argentinei nu au ochi pentru un campionat cum este Superliga.

Fotbalul din Argentina, subiect de contre în Panduru şi Dică

De partea cealaltă, Nicolae Dică susţine ideea că există jucători buni şi pe prima scenă a fotbalului argentinian, dispuşi să vină într-un campionat precum al României.

Motivul? România ar putea reprezenta o staţie în drumul lor către Europa de Vest.

  • Cristian Fabbiani, Paolo Frangipane, Osvaldo Miranda, Sanches Prette, Sixto Peralta sunt doar câţiva jucători care au făcut pasul dinspre Argentina spre România, însă mutările s-au realizat în urmă cu mai bine de 10 ani.

Iată cum a decurs dialogul dintre moderatorul Silviu Tudor Samuilă şi invitaţii săi, Basarab Panduru şi Nicolae Dică, în studiourile Orange Sport: 

Silviu Tudor Samuilă: ”Farul, campioana României, l-a adus pe Marco Borgnino de la Atletico de Rafaela. Liga a doua din Argentina. Mă, să mă iertaţi. Prima ligă din Argentina are multe echipe, e bogată. Nu-i găseşti în prima ligă, îi găseşti în liga a doua?”.

Basarab Panduru: ”Nu cred că vine nimeni din prima ligă a Argentinei (n.r. - în Superligă)”.

Nicolae Dică: ”Mai găseşti câte un jucător interesant şi pe acolo”.

Basarab Panduru: ”Să vină din prima ligă argentiniană la noi? Unul care joacă titular acolo? Păi, trebuie să fie nebun la cap!” 

Nicolae Dică: ”Eu cred că există, pentru că ei vor să vină în Europa”.

Afla mai multe despre: borgninopandurudica 

viewscnt
Articole similare