Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul transfer realizat de Rapid, nedorit de Cristiano Bergodi: „Conducerea l-a adus, nu eu!”

Ultimul transfer realizat de Rapid, nedorit de Cristiano Bergodi: „Conducerea l-a adus, nu eu!”

Rapid

Comentarii

Rapid va juca împotriva celor de la FC Voluntari, luni, de la 21:30, în ultimul meci al etapei a 4-a din Superligă.

Ultimul transfer realizat de Rapid, nedorit de Cristiano Bergodi: „Conducerea l-a adus, nu eu!”

La conferinţa de presă premergătoare duelului. tehnicianul Rapidului a abordat mai multe subiecte, printre care şi cel legat de noile transferuri: Claudiu Petrila şi Claudiu Micovschi. Despre cel din urmă, Cristiano Bergodi a mărturisit că a fost un transfer realizat exclusiv de conducere, iar el nu a avut un cuvânt de spus în această mutare.

„Nu, nu l-am dorit eu. Pe Micovschi l-a adus clubul”, a spus Bergodi.

Italianul se declară optimist înainte de meciul cu ilfovenii, deşi se aşteaptă la un meci extrem de dificil.

„Vom avea un meci dificil împotriva unei echipe care joacă bine, are 6 puncte. Zic că va fi un meci dificil, ca de obicei în SuperLigă. Vom încerca să câştigăm, trebuie să reparăm semieşecul de acasă cu Botoşani. Dar sunt încrezător.

Nu am avut mult timp la dispoziţie pentru a regla anumite lucruri, să cunosc bine lotul şi nu a fost aşa uşor, mai ales că în prima etapă am jucat cu o echipă foarte bună. Apoi am câştigat şi a urmat acel pas fals cu Botoşaniul, dar zic eu că vom regla lucrurile, se vor îmbunătăţi toate aspectele.

Eu vreau să câştig toate meciurile, normal că a existat puţină dezamăgire după primele etape. Dar e început de sezon, nu acum se vede adevărata faţă a echipei. Noi ne-am antrenat bine. 

Eu am venit târziu, nu caut alibi sau scuze, sunt încrezător pentru că echipa se antrenează bine. Dar am nevoie de timp pentru a implementa idei noi. Echipa a avut un lot şi un sistem de joc diferit anul trecut”, a mai spus italianul la conferinţa de presă.

Cine e Micovschi

Născut la Oradea, Claudiu şi-a petrecut perioada junioratului la Luceafărul, de unde a fost împrumutat la Chievo, fiind apoi achiziţionat de Genoa, unde a devenit căpitanul echipei Primavera, dar şi golgheterul echipei.

De la “grifoni” a fost împrumutat la Avellino şi Reggina, fiind ulterior transferat definitiv la prima dintre acestea. În ultimul sezon, Micovschi a evoluat în liga a treia italiană, la Avellino şi, împrumutat, la Fidelis Andria.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodiclaudiu micovschi 

viewscnt
Articole similare