Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultraşi la Operă! Dinamo sărbătoreşte 70 de ani e existenţă, iar sute de fani şi-au anunţat deja prezenţa. Dănciunescu: "Vor fi la înălţime!"

Ultraşi la Operă! Dinamo sărbătoreşte 70 de ani e existenţă, iar sute de fani şi-au anunţat deja prezenţa. Dănciunescu: "Vor fi la înălţime!"

Superliga

Comentarii

Clubul Sportiv Dinamo a împlinit 70 de ani de existenţă, iar momentul va fi marcat printr-un eveniment organizat la Opera Naţională Bucureşti, unde şi-au anunţat deja prezenţa sute de membri ai PCH.

Directorul general al clubului de fotbal, Ionel Dănciulescu, e convins că galeria roş-albă va fi la înălţime şi la acest eveniment, unde fanii vor dori să-şi promoveze şi noul proiect, prin care se ţinteşte implementarea unui proiect "socios", care să le permită suporterilor dinamovişti să ajute clubul.

"Sper din tot sufletul să fie o idee care să prindă până la urmă. Ceea ce e cel mai important este că PCH vrea să vină să ajute clubul, nu vrea să conducă, aşa cum a fost indusa opinia publică în eroare. Şi orice, eu stiu, orice suporter dinamovist care îşi doreşte să ajute clubul este binevenit.

Sperăm să aducă multe lucruri pozitive, multe lucruri bune şi, eu stiu, cu ajutorul lor, să reuşim să aducem Dinamo în prim-planul fotbalului românesc, pentru că eu cred că nu numai fotbalul romanesc, dar în general sportul din România are nevoie de un brand ca şi Dinamo în fotbal, să redevină foarte puternic.

Ultima oară la operă am fost la acel meci împotriva Stelei, când au făcut ei acea scenografie senzaţională, care, eu ştiu, a rămas în mintea tuturor. Şi voi fi şi marţi prezent acolo. Cel mai important este că sunt alături de noi, doresc să ajute clubul şi o să vedeţi si voi, marţi după-amiază, PCH va fi din nou la înălţime. Pentru că ştiu, în acest moment, din cele 900 şi ceva de bilete, s-au vândut peste 600. Şi o să fie o atmosferă frumoasă şi interesantă acolo, la Operă
", a declarat Ionel Dănciulescu.

Afla mai multe despre: operadinamodanciulescu 

viewscnt
Articole similare