Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan se revoltă după ce FRH a luat o decizie care loveşte dur în Dinamo. Măsura care zguduie clubul din Ştefan cel Mare

Ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan se revoltă după ce FRH a luat o decizie care loveşte dur în Dinamo. Măsura care zguduie clubul din Ştefan cel Mare

Handbal

Comentarii

Dinamoviştii din Peluza Cătălin Hîldan sunt revoltaţi de o decizie luată de Alexandru Dedu, care a redus la doar trei numărul de jucători extracomunitari. Măsura loveşte în Dinamo, care are în lot nu mai puţin de opt extracomunitari, toţi jucători de bază.

Echipa de handbal masculin a lui Dinamo este aproape de o performanţă senzaţională. Dacă trece de Sporting Lisabona, dinamoviştii se califică în optimile Ligii Campionilor. O premieră pentru clubul din Ştefan cel Mare şi o performanţă senzaţională pentru handbalul românesc. În tur, Dinamo a învins la un gol diferenţă, 26-25, în deplasare şi meciul decisiv va fi în Bucureşti, duminică, 1 martie.

Însă entuziasmul celor de la Dinamo a fost tăiat chiar de preşedintele FRH. Alexandru Dedu a decis să reducă la trei numărul extracomunitarilor, ceea ce o împinge pe Dinamo să renunţe la cinci dintre jucătorii care au acest statut. Interesant este că toţi sunt jucători importanţi la Dinamo şi au contribuit din plin la performanţele din ultimii ani.

Suporterii din PCH sunt revoltaţi de măsura luată de Alexandru Dedu, despre care spun că a fost concepută pentru a lovi direct în Dinamo. Dinamoviştii anunţă proteste şi au emis un comunicat dur. Daniel Georgescu, preşedintele secţiei de handbal de la Dinamo şi cel care a creeat actuala echipă, va vorbi despre această situaţia la Telekom Sport 3, astăzi, de la 19:00, în cadrul emisiunii Zoom Sport. Emisiunea va fi live şi pe pagina de Facebook Telekom Sport.

”ADIO, HANDBAL! Îi mulţumuim GROPARULUI Dedu!

Dinamo, fostă campioană a Europei în 1965, este neînvinsă în această ediţie de Liga Campionilor, iar după victoria de la Lisabona e foarte aproape de cea mai mare performanţă a handbalului românesc masculin în noul format al CL.

O performanţă care ar trebui să ne facă mândri nu doar ca dinamovişti, ci în primul rând ca români, aşa cum eram în anii '60 - '70 când dominam handbalul european şi mondial cu jucători care nu întotdeauna aveau nume 100% românesc...

Moser, Hnat, Redl, Covaci, Ştef, Samungi, Grabovski, pe lângă alţii cu nume mai neaoş precum Cosma, Licu, Nica sau Bedivan.

Doar că din nefericire, sorţii ne-au scos în cale cel mai dificil adversar! Nu este vorba de PSG, Montpellier, Vardar, Barcelona sau Veszprém, ci de un nume care pare al unuia dintre noi: Alexandru Dedu.

Asta e marea pacoste a noastră. În timp ce alte naţiuni sunt decimate de molime, pe noi ne omoară obiceiul ăsta canceros de a ne da în cap unul altuia.
Pofta asta criminală şi de neînţeles de a-i trage scara celui care se ridică şi scoate capul în lume.

Omul preferă să cadă în penibil, să distrugă orice speranţă a performanţei, doar pentru a-şi satisface orgoliul personal.

Chiar înaintea meciului decisiv de duminică cu Sporting, Dedu a luat o decizie care va destabiliza tot lotul lui Dinamo, pentru că în urma hotărârii de ieri a FRH, clubul nostru va trebui să renunţe la 5 dintre cei 8 jucători extracomunitari.

La Dinamo, printre cei mai valoroşi jucători, avem:
- trei tunisieni - Bannour, Alouini, Missaoui
- doi iranieni - Saeid Heidarirad, Mousavi
- un sârb - Vujici
- un egiptean - Mamdouh
- un brazilian - Nantes Campos

Jucătorii noştri sunt cu moralul la pământ din cauza deciziei FRH. Oameni care şi-au petrecut ani buni din viaţă aici, care au învăţat limba română odată cu gustul sarmalelor (pregătite special pentru ei cu carne de vită), oameni care şi-au adus familiile aici, care au refuzat oferte din Germania, Danemarca sau Ungaria, pentru că au prins rădăcini printre noi, SE SIMT ACUM IZGONIŢI de criteriile stupide ale lui Dedu.

Băieţii stau să-şi caute echipe în loc să se concentreze pentru returul de duminică.

TE AŞTEPTĂM duminică la Sala Dinamo, domnule Dedu! Dacă eşti bărbat, vino să asculţi cântecele celor pe care ai tot încercat să-i interzici prin sălile de sport şi care s-au întors cu nişte dedicaţii speciale.
Oricum le vei auzi şi la televizor, oricât le vei cere televiziunilor să sugrume microfoanele de ambient.

Dinamo făcuse tot posibilul PRIN PERFORMANŢĂ să se aboneze la un wild-card pentru noul format din ediţia următoare a Ligii Campionilor, unde vor exista doar două grupe exclusiv pentru forţele handbalului european.
Am reuşit să evadăm prin muncă din lumea a treia a acestui sport, până când a venit şeful federaţiei NOASTRE, să ne arunce în aer orice şansă şi orice speranţă.

În comisia FRH votul Anti-Dinamo s-a desfăşurat într-un mod care demonstrează cât e de jegos caracterul acestui conducător.

O parte dintre membrii comisiei au cerut să i se dea ocazia lui Daniel Gerorgescu să explice de ce ne tăiem craca de sub picioare cu o astfel de decizie, care va duce tot handbalul românesc la vale.

Din 16 membri, opt au votat împotrivă şi alţi 8, adică Dedu şi camarila lui au votat pentru. Egalitate de 8 la 8. Dedu are asul în mânecă şi ca şi cum votul e în funcţie de ţesutul adipos a mai votat o dată, ca să fie 9-8.

- Avem singura federaţie cu echipă participantă în EHF Champions League care nu îşi sprijină reprezentanta. Şi nu doar că nu o sprijină, ci îi bagă beţe în roate în cel mai mârşav mod.

- Regulile instituite de Dedu se mai întâlnesc doar în campionatele din Turcia şi Iran. În Europa nu există o asemenea aberaţie.

- Veszprem, una din forţele Europei, are doar doi jucători maghiari în lot!!

- Personajul acesta meschin distruge nu doar handbalul de la Dinamo, ci tot ce înseamnă handbal masculin.

- Regulile instituite pentru handbalul masculin sunt diferite de cele pentru handbalul feminin, pentru că CSM, echipă care trăieşte din banii noştri, trebuie protejată.

- Vom ajunge să ne mândrim cu pseudo trofee, precum Cupa Challenge, supranumită şi Cupa Satelor.

- Dedu, nu doar că votează cu două mâini, dar este în conflict de interese în cazul de faţă.
Prin eliminarea extracomunitarilor şi obligativitatea jucătorilor U21 şi U23, Dedu încearcă să le facă loc odraslelor sale care sunt juniori la CSM.

Îţi promitem, războinicule, că protestul nostru va fi foarte vehement şi nu se va opri până nu vei zbura de la Federaţie.

Ura lui Dedu pentru Dinamo e de mult timp pe faţă, dar ascunde ceva şi în spatele ei. În ultimii ani Dedu s-a hrănit până la obezitate cu rivalitatea bolnăvicioasă faţă de Daniel Georgescu, artizanul performanţelor lui Dinamo în ultimele sezoane.

Iată ce a declarat Daniel Gerorgescu despre aceasă REGULĂ ANTI-DINAMO:

”Eu am fost cel care i-am strâns pe toţi preşedinţii de club ca să schimbăm vechile criterii, unele în detrimentul performanţei. Preşedintele Dedu pe cine s-a răzbunat acum, pe mine, că doar eu i-am strâns! Mi-e lehamite deja, să facă ei performanţă! Să vină cei care au votat această regulă să-i motiveze ei pe jucători acum, înaintea meciului cu Sporting Lisabona, de duminică.

Cu ce e mai bun un bulgar decât un tunisian, un italian decât un sârb? Ne ducem în cap, echipă naţională nu mai avem, au văzut că Dinamo luptă în Europa, ne dau în cap.

În aceeaşi "tabără" cu Double-Dedu Double-Vote au fost Mihai Bocan, Claudiu Evi, Petru Ghervan, Gheorghe Bejinariu, Vasile Pavel, Alexandru Teuţan, Veniamin Lupan.
(dacă găsiţi pozele lor, adăugaţi-le la comentarii, să vedem şi noi ce feţe au, că din handbal nu-i cunoaştem pe aceşti mari specialişti)

De partea cealaltă, au votat împotrivă Flavius Sâsâeac, Gheorghe Tadici, Ali Nurhan, Sorin Dinu, Steluţa Luca, Remus Drăgănescu, Doru Manea şi Daniel Kotecz”,
se arată în comunicatul emis de PCH.

Afla mai multe despre: alexandru dedu 

viewscnt
Articole similare