Experiențe împreună.
You are here:

Ultraşii lui Dinamo continuă scandalul: "Liniştea vine doar cu Mircea Rednic. Pleacă, gunoiule!"

Ultraşii lui Dinamo continuă scandalul: "Liniştea vine doar cu Mircea Rednic. Pleacă, gunoiule!"

Dinamo București

Comentarii

Fostul portar Florin Prunea este, de marţi, noul manager general al FC Dinamo Bucureşti, a anunţat conducerea clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial. La auzul acestei veştii, ultraşii clubului au reacţionat dur pe reţelele de socializare.

"Negoita, mesajul ramane in picioare: PLEACA, gunoiule!

Aducerea lui Prunea nu poate ascunde sub pres, mizeria pe care ai facut-o si o faci la Dinamo!

Pe Florin Prunea l-am dorit cu ardoare in toti acesti ani mediocri tocmai pentru coloana vertebrala pe care o avea si tupeul de a sari la gatul tuturor. Acum, a ales cel mai prost moment si ne-a dovedit in tocmai contrariul alegand sa se manjeasca cu Negoita, exact cand nu trebuia.

Florine, noi am fost singurii care te-am aparat si sustinut in trecut, impotriva interlopilor si a tuturor mizeriilor care nu te voiau!

Vopsind un nou start de sezon, aruncand praf in ochi, incercand sa ne inchida gura prin aducerea lui Prunea, Negoita arata ca se incearca acelasi stil de targ Vitan, stil bijnitaresc, de a mai duce un sezon de mediocritate si agonie, sperand la vanzarea a inca unu-doi jucatori la finalul acestuia.

Linistea vine doar cu Mircea Rednic!
Afara cu negoita, balanescu, neagoe, prunea!", este mesajul transmis de fani.

DINAMO nu e o afacere!
DINAMO suntem NOI!”, a fost mesajul galeriei dinamoviste.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe