Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultraşii lui Dinamo nu mai suportă situaţia din clasament. Mesaj tranşant după înfrângerea de la Iaşi: "Norocul vostru că nu se joacă fotbal cu public!"

Ultraşii lui Dinamo nu mai suportă situaţia din clasament. Mesaj tranşant după înfrângerea de la Iaşi: "Norocul vostru că nu se joacă fotbal cu public!"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a suferit o nouă umilinţă şi a pierdut cu ultima clasată din Liga 1, Poli Iaşi, 0-1 în Copou, iar fanii "câinilor" n-au mai suportat şi le-au transmis un mesaj tranşant jucătorilor.

Apelul către "Smurdul", Gigi Mulţescu, care a revenit pe banca lui Dinamo n-a adus nimic bun de la primul meci pentru Dinamo. Echipa alb-roşie a pierdut la Iaşi, 0-1 cu Poli - ultima clasată din Liga 1, iar situaţia din clasament devine din ce în ce mai greu de suportat. Acest lucru se simte şi din ultima postare a celor din PCH, pe pagina de Facebook.

Ultraşii lui Dinamo le-au transmis un mesaj tranşant jucătorilor la finalul înfrângerii cu Poli Iaşi. „SINCER!? DUPĂ TOT CE AM FĂCUT, FAPTUL CĂ NU SE JOACĂ FOTBAL CU PUBLIC, A FOST NOROCUL VOSTRU ASTĂZI”, a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook, imediat după eşecul de la Iaşi. Fanii "câinilor" sunt cunoscuţi pentru pasiunea lor pentru Dinamo, dar şi pentru nervii care scapă uşor din frâu atunci când lucrurile nu merg bine pentru echipă.

Reacţia lui Gigi Mulţescu după ce a redebutat pe banca lui Dinamo cu o înfrângere

Câinii au avut o singură ocazie cu Poli Iaşi, chiar în startul partidei. Moldovenii ar fi trebuit să primească penalti în prima repriză, dar arbitrul n-a văzut henţul lui Blejdea. În startul părţii a doua, Eşanu a salvat-o pe Dinamo la ocazia lui Djuranovic. Muntenegreanul şi-a luat revanşa zece minute mai târziu şi i-a adus prima victorie Iaşiului după 14 etape. Dinamo a înregistrat al optulea meci la rând fără victorie şi a rămas pe loc de baraj.

”Meciul l-am pierdut în prima repriză, când am avut patru cinci oportunităţi de gol. Repriza a doua a fost slabă, jucătorii care au intrat nu au adus un plus.” a recunoscut Mulţescu la finalul jocului.

Afla mai multe despre: dinamofanipchmesajjucatoriinfrangere 

viewscnt
Articole similare