Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultraşii lui lui Dinamo continuă "războiul" cu Ionuţ Negoiţă: "Finanţează cel mai mare bordel!"

Ultraşii lui lui Dinamo continuă "războiul" cu Ionuţ Negoiţă: "Finanţează cel mai mare bordel!"
Comentarii

“Războiul” dintre conducerea lui Dinamo şi peluză continuă cu noi atacuri asupra finanţatorului Ionuţ Negoiţă. În a treia zi de proteste, suporterii dinamovişti s-au dus în faţa hotelului Rin şi au afişat un mesaj cu trimitere la un caz notoriu.

Fanii dinamovişti au protestat din nou în faţa hotelului deţinut de Ionuţ Negoiţă şi au avut un mesaj dur pentru omul care duce o politică low-cost la club: "Curve şi peşti la RIN GRAND HOTEL / Negoiţă finanţează cel mai mare bordel!".

Conform B1.ro, patru persoane au fost arestat preventiv, în 2018, după ce poliţia a efectuat o operaţiune de amploare pentru destructurarea unui grup specializat în săvărşirea infracţiunii de proxenetism. Femeile erau obligate să se prostitueze la Hotel Rin, din Bucureşti, care se află în proprietatea lui Ionuţ Negoiţă.

Persoanele acuzate de proxenetism au închiriat şi pus a dispoziţie mai multe apartamente situatie în Rin Grand Hotel. De asemenea, numele hotelului a mai fost implicat în scandaluri sexuale, precum: "Prostituatele PSD" din 2010, dar şi scandalul în care a fost implicat Constantin Boşcolodeală.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare