Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultraşii lui Mititelu i-au dezbrăcat pe jucători după ultima etapă de campionat: "Mercenarilor! Aţi pătat istoria unui întreg oraş, mizeriilor!"

Ultraşii lui Mititelu i-au dezbrăcat pe jucători după ultima etapă de campionat: "Mercenarilor! Aţi pătat istoria unui întreg oraş, mizeriilor!"galerie foto

Fotbal

Comentarii

U Craiova 1948, echipa finaţată de Adrian Mititelu, a remizat în deplasarea de la Pucioasa, 2-2, şi a pierdut contactul cu liderul Turris Turnu Măgurele, promovarea în liga secundă fiind aproape compromisă.

Ultraşii din Peluza Sud 1997 i-au dezbrăcat pe jucători la finalul meciului! 
 
„Aţi ratat promovarea, trierea începe cu dezbrăcarea! Dacă pe 16 martie 1983 Ştiinţa îngenuchea Kaiserslauternul şi se califica în semifinalele Cupei UEFA, la fix 36 de ani diferenţă, Universitatea este pusă în cea mai ruşinoasă postură din istorie, fiind în imposibilitatea de a depăşi echipa din Pucioasa!
 
Considerăm că aşa nu se mai poate şi de aceea am trecut la măsuri din ce în ce mai usturătoare. Azi v-am luat tricourile. Nu se ştie ce va mai urma... Nu aveţi ce căuta în tricourile Campioanei Unei Mari Iubiri! Aţi pătat prin atitudinea voastră istoria unui întreg oraş, mizeriilor!
 
Am moştenit Spiritul Ştiinţei de la bunici şi părinţi! Nu vă permitem să-l compromiteţi, mercenarilor! Tricourile rămân la noi, voi nu meritaţi nici mcar dispreţul nostru! Peluza Sud nu admite niciun pas gresit!”, a fost mesajul dur al fanilor.
 

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare