Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultrasul celor de la U Cluj care a lovit violent un jandarm era interzis pe stadioane! Riscă până la 3 luni de închisoare

Ultrasul celor de la U Cluj care a lovit violent un jandarm era interzis pe stadioane! Riscă până la 3 luni de închisoare

Liga 2

Comentarii

Un jandarm a fost lovit în cap cu un scaun aruncat din tribună, duminică seară, pe stadionul Cluj Arena. Scandalul a început spre finalul meciului dintre Universitatea Cluj şi Hermannstadt Sibiu, când un suporter al echipei gazdă a pătruns pe teren.

Se pare că ultrasul lui U care a pătruns pe teren era interzis de jandarmerie! Acesta a intrat pe gazon prin sectorul rezervat sibienilor. Respectivul suporter riscă până la 3 luni de închisoare, conform legii 4 privind prevenirea şi combaterea violenţelor în cadrul competiţiilor sportive: 

„Art. 31: (1) Fapta unei persoane, căreia i s-a interzis accesul la unele competiţii sau jocuri sportive, de a se afla în arena sportivă unde se desfăşoară o competiţie sau un joc sportiv de genul celor pentru care s-a dispus interdicţia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”. 

Ramona Pop, purtător de cuvânt al grupării mobile de jandarmi Cluj: “S-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care un scaun l-a lovit pe un jandarm de 44 de ani din cadrul echipei Dialog în zona capului. A primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior a fost transferat la UPU Cluj. Este conştient, i se fac investigaţii suplimentare”.

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare