Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULUITOR! Gigi Becali a vrut să-i trimită schimbările lui Teja, dar SMS-ul său a ajuns la Florinel Coman. Ce scria în mesaj

ULUITOR! Gigi Becali a vrut să-i trimită schimbările lui Teja, dar SMS-ul său a ajuns la Florinel Coman. Ce scria în mesaj

FCSB

Comentarii

Gazeta Sporturilor dezvăluie cum a greşit Gigi Becali, patronul de la FCSB, destinatarul unui mesaj trimis prin intermediul telefonului. Latifundiarul din Pipera ar fi vrut să-i trimită un mesaj cu schimbările ce trebuiau efectuate antrenorului Mihai Teja, dar sms-ul cu pricina a ajuns la Florinel Coman.

Gazeta Sporturilor dezvăluie scenele incredibile care s-ar fi petrecut la partida dintre Viitorul Constanţa şi FCSB. Patronul formaţiei roş-albastre ar fi trimis în timpul reprizei secunde a meciului cu Viitorul un SMS către Mihai Stoica în care-i cerea să fie scos Florinel Coman de pe teren şi introdus Filipe Teixeira.

Antrenorul roş-albaştrilor, Mihai Teja a efectuat modificarea, chiar dacă ”Mbappe Coman” jucase destul de bine. După doar 6 minute, Coman a fost înlocuit, dar a refuzat să mai stea pe bancă şi a plecat direct spre vestiare.

Acolo, cel mai scump transfer din istoria FCSB şi-a descărcat nervii şi ar fi pus mâna pe telefonul mobil pentru a-l suna pe Becali, relatează GSP.ro. Sursele Gazetei povestesc că atât de surescitat era atacantul încât a dorit să afle direct de la patron care a fost motivul pentru care a decis să-l schimbe.  Marea surpriză însă pentru Coman a apărut la finalul meciului când ar fi găsit pe telefonul său un SMS chiar de la Gigi Becali: ”Iese Man, intră Roman”.

Adică o altă schimbare dictată de patron, conducerii tehnice a echipei sale. Doar că SMS-ul patronului ar fi ajuns astfel la un alt destinatar decât cel vizat, cel mai probabil, antrenorul Mihai Teja, mai scrie GSP.

Greşeala patronului s-ar fi produs în momentul în care a observat că are deja un apel ratat de la Florinel Coman, fostul fotbalist al Viitorului fiind cel care l-a sunat după înlocuirea sa pentru a-i cere explicaţii. 

Afla mai multe despre: florinel comangigi becali 

viewscnt
Articole similare