Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uluitor! Jucătorul a spus "da", Gigi Becali a interzis transferul dintr-un motiv bizar: "Nu are rost"

Uluitor! Jucătorul a spus "da", Gigi Becali a interzis transferul dintr-un motiv bizar: "Nu are rost"

FCSB

Comentarii

FCSB a "interzis" transferul lui Daniel Celea (27 de ani), fotbalist care a jucat în Superligă la Sepsi sau Chindia Târgovişte. În căutare de fundaşi centrali, Gigi Becali a respins posibilitatea de transfer dintr-un motiv bizar invocat de patronul "roş-albaştrilor".

În urmă cu aproximativ doi ani, FCSB era - ca şi acum - în căutare de fundaşi centrali cu care să întărească lotul echipei pentru lupta la titlu. Gigi Becali şi-a spus pohta, apărători de peste 1.90 înălţime, care să aibă un joc aerian bun, iar de pe listă a fost tăiat numele lui Daniel Celea.

Uluitor! Gigi Becali a refuzat un transfer la FCSB dintr-un motiv bizar

Ajuns la Nea Salamis, în Cipru, după o scurtă perioadă petrecută la nou-promovat Oţelul Galaţi, presa cipriotă şi-a adus aminte de refuzul ciudat al lui Gigi Becali pentru Celea. Site-ul kerkida.net a scris despre păţania lui Daniel Celea, după transferul acestuia în Cipru.

"Gigi Becali l-a tăiat de pe listă pe nou venitul de la Nea Salamis pentru 3 centimetri!", titrează sursa citată, care aminteşte în articol despre modul cum Daniel Celea a fost refuzat şi citează o declaraţie mai veche a fundaşului central român.

"Sunt încântat că sunt pe lista FCSB, însă domnul Becali face ce vrea. Acum, a decis să aducă la FCSB doar jucători de peste 1.90 înălţime şi n-are sens să discutăm mai departe", spunea Daniel Celea în urmă cu doi ani.

Deşi a semnat recent cu Oţelul, Daniel Celea a "rupt" înţelerea cu echipa din Galaţi pentru a semna în străinătate, cu ciprioţii de la Nea Salamis.

În cariera de fotbalist profesionist, Daniel Celea a jucat la CSO Filiaşi, Roşiori, Pandurii, UTA, CS Mioveni, Sepsi, Lodz, Chindia, Oţelul şi acum la Nea Salamis.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Daniel Celea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: daniel celea transfer fcsbfcsb transfer daniel celeadaniel celea fcsbgigi becali daniel celea fcsb 

viewscnt
Articole similare