Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uluitor! Macedonia de Nord o elimină pe campioana europeană, Italia, din drumul spre Campionatul Mondial. Rezultatele serii

Uluitor! Macedonia de Nord o elimină pe campioana europeană, Italia, din drumul spre Campionatul Mondial. Rezultatele serii
Comentarii

Semifinalele barajului de calificare la Campionatul Mondial din Qatar, care va avea loc în acest an, au furnizat o surpriză majoră în competiţia europeană. Macedonia de Nord a eliminat Italia, în deplasare, scor 1-0.

Barajul pentru Campionatul Mondial din 2022

Din cauza invaziei lui Vladimir Putin, meciul Scoţia - Ucraina a fost amânat, în timp ce Rusia a fost eliminată la masa verde din baraj, iar Polonia a avansat. 

Italia - Macedonia de Nord 0-1

Campioana europeană Italia va urmări turneul final din Qatar din faţa televizorului. Macedonia de Nord a provocat şocul acestor preliminarii, cu succesul de pe terenul Squadrei Azzurra. 

Trajkovski a fost eroul fostei adversare a României. Atacantul lui Al Feiha a înscris în minutul 92 cel mai important gol al carierei sale, iar Italia ratează prezenţa la Cupa Mondială pentru a doua oară la rând.

Portugalia - Turcia 3-1

În finala barajului pentru mondial, Macedonia de Nord va înfrunta Portugalia. Lusitanii au deschis scorul în faţa Turciei după un sfert de oră pe Estadio do Dragao. Jota a trimis mingea în bară, iar Otavio a fost pe fază şi a marcat dintr-un unghi dificil. 

Înainte de pauză, Otavio i-a centrat excelent lui Jota, iar Portugalia a intrat la cabine cu avantaj de două goluri. Yimaz a reaprins speranţele turcilor la jumătatea reprizei secunde şi tot el putea să aducă egalarea. 

Centralul Siebert a acordat un penalty pentru Turcia, după ce a consultat proba VAR, însă Yilmaz a ratat de la 11 metri. Portugalia a mai marcat o dată în prelungiri prin Nunes şi a câştigat cu 3 la 1.

Ţara Galilor - Austria 2-1

Gareth Bale a calificat de unul singur Ţara Galilor în finala barajului de calificare la Mondial. Mai întâi atacantul Realului a transformat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri şi a declanşat nebunia în tribunele stadionului din Cardiff. 

Apoi a profitat de ezitarea fundaşilor austrieci şi a făcut 2-0 din pasa lui Davies. Oaspeţii au redus din diferenţă după ce şutul lui Sabitzer a fost deviat în propria poartă de Davies, dar nu au mai avut forţa să revină. Ţara Galilor s-a impus cu 2-1 şi va juca finala cu învingătoarea dintre Scoţia şi Ucraina.

Suedia - Cehia 1-0

Suedia a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Cehia. Quaison, servit excelent de Isak, a marcat în minutul 110 unicul gol al confruntării. Nordicii vor juca împotriva Poloniei pentru un loc la Cupa Mondială din Qatar.

Afla mai multe despre: italia macedonia de nordbaraj campionatul mondial 

viewscnt
Articole similare