Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULUITOR! Manchester United, scor ireal în partida cu Southampton din Premier League

ULUITOR! Manchester United, scor ireal în partida cu Southampton din Premier League

Premier League

Comentarii

Manchester United a câştigat în faţa lui Southampton cu scorul de 9-0. Martial de două ori, James, Cavani, Fernandes, Wan-Bissaka, McTominay, Rashford şi Bednarek (autogol) au fost marcatorii echipei din Manchester. Southampton a avut doi jucători eliminaţi, pe Jankewitz, în minutul 2, şi Bednarek, în minutul 86.

Formaţia Manchester United a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 9-0, echipa Southamptom, în etapa a XXII-a a campionatului Angliei.

În 2019, Southampton pierdea pe teren propiu, scor 0-9 cu Leicester City. Marţi seara, gruparea antrenată de Ralph Hassenhuttl a pierdut cu exact acelaşi scor deplasarea de pe Old Trafford.

De 26 ani United nu a mai câştigat cu 9-0: s-a întâmplat într-un meci cu Ipswich Town. Acum, victima lui United a fost Southampton, formaţie care a avut doi jucători eliminaţi şi şi-a marcat şi un autogol. Wan Bissaka, Rashford, Cavani, Martial (2), McTominay, Bruno Fernandes, James şi Bednarek în propria poartă au fost marcatorii lui United în acest joc.

45 de goluri a marcat Manchester United în actuala ediţie de Premier League, mai multe decât orice alt adversar din campionat.

Marcus Rashford, autor al unui gol contra lui Southampton, a reuşit să marcheze al 83-lea său gol pentru United. O cifră prin care Rasfhord îl depăşeşte pe legendarul francez, Eric Cantona. 

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare