Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uluitor! Nimeni nu a observat asta până acum! Fără Cristiano Ronaldo, Real Madrid are mai puţine goluri marcate decât puncte câştigate

Uluitor! Nimeni nu a observat asta până acum! Fără Cristiano Ronaldo, Real Madrid are mai puţine goluri marcate decât puncte câştigate

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid s-a transformat după plecarea lui Cristiano Ronaldo.Gruparea blanco trăieşte o adevărată dramă la nivel ofensiv.

Formatia lui Zinedine Zidane şi-a descoperit pragmatismul, care a şi ajutat-o de altfel să câştige sezonul trecut, titlul în La Liga.

Dar, plecarea lui Cristiano Ronaldo a lăsat urme adânci în ofensiva merengue. Gruparea blanco s-a transformat fără precedent, iar presa de specialitate a observat acest detaliu.

În decada 2008 - 2018, Real Madrid a reuşit de fiecare dată să aibă mai multe goluri marcate decât puncte câştigate.

Mai mult, cu Ronaldo în teren, Real Madrid a rupt bariera celor 100 de goluri marcate, timp de 8 sezoane consecutive, aspect fără precedent în istoria clubului.

Fără Cristiano, lucrurile s-au schimbat dramatic! 68 de puncte în stagiunea 2018-2019 şi doar 63 de goluri marcate, cea mai redusă medie din ultimii 17 ani. Apoi, un am mai târziu, 89 de puncte şi doar 70 de goluri marcate!

O raţie incredibilă şi o schimbare dramatică la care a "contribuit" decisiv Cristiano Ronaldo şi plecarea sa la Juventus Torino. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madrid 

viewscnt
Articole similare