Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uluitor! Pedro Mingote a revenit în fotbalul românesc, la 39 de ani! Cu ce echipă a semnat

Uluitor! Pedro Mingote a revenit în fotbalul românesc, la 39 de ani! Cu ce echipă a semnat

Fotbal intern

Comentarii

Pedro Mingote (39 de ani), fostul portar de la Pandurii Tg. Jiu, a revenit în fotbalul românesc, deşi are o vârstă înaintată. Goalkeeperul portughez a jucat timp de opt ani la Pandurii, în prima ligă, dar a mai trecut şi pe la alte echipe din ţară.

Mingote, care are la activ şi o calificare istorică în grupele Europa League cu Pandurii, a fost legitimat la Internaţional Băleşti, o echipă din Liga 4 Gorj, conform pandurul.ro, citat şi de liga2.ro. Portughezul stabilit de mai mulţi ani la Târgu Jiu, oraş unde a jucat pentru Pandurii în opt sezoane de Liga 1, va reveni, astfel, pe teren după o pauză de doi ani. În prezent, Internaţional Băileşti ocupă locul opt în clasament.

Ultima dată, Pedro Mingote a jucat la Juventus Bucureşti, în sezonul 2017/2018.

Mingote a ajuns în România în anul 2008, atunci când Pandurii a transferat mai mulţi jucători din Portugalia. Cu gorjenii şi-a încheiat contractul în 2016, iar apoi a avut scurte perioade petrecute la ASA Târgu Mureş, U Craiova şi Juventus Bucureşti, toate în Liga 1. Ultimul meci jucat l-a avut pe 25 august 2017, în partida Astra - Juventus 2-0.

Afla mai multe despre: pedro mingoteinternational balesti 

viewscnt
Articole similare