Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULUITOR. Rashford, salariu colosal la United. Va încasa în fiecare săptămână mai mult decât câştigă anual orice jucător din Liga I

 ULUITOR. Rashford, salariu colosal la United. Va încasa în fiecare săptămână mai mult decât câştigă anual orice jucător din Liga Igalerie foto
Comentarii

Marcus Rashford şi-a prelungit contractul cu Manchester United, iar conducerea i-a oferit un salariu de 300.000 de lire sterline (aproximativ 335.000 de euro) pe săptămână.

Noul contract este valabil până în vara anului 2023. Atacantul va încasa 18 milioane de euro în fiecare sezon, iar dacă va petrece următorii patru ani pe Old Trafford, va primi, în total, 72 de milioane de euro. Rashford a jucat de 170 de ori în tricoul lui Manchester United şi are deja 32 de selecţii pentru naţionala Angliei. 

"Manchester United a fost totul în viaţa mea de când am ajuns aici, la vârsta de şapte ani. Acest club m-a format, atât ca jucător, cât şi ca persoană. Este un privilegiu de fiecare dată când am ocazia să îmbrac tricoul. Vreau să-i mulţumesc lui Ole şi staff-ului său pentru tot ce au făcut pentru mine. Voi oferi tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să revină unde îi este locul" , a declarat Rashford imediat după semnarea noului contract. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rashfordprelungirecontract2023 

viewscnt
Articole similare