Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULUITOR! Real Madrid a pierdut 32% dintre golurile marcate prin plecarea lui Cristiano Ronaldo

ULUITOR! Real Madrid a pierdut 32% dintre golurile marcate prin plecarea lui Cristiano Ronaldo
Comentarii

Cristiano Ronaldo este deja istorie la Madrid, dar legenda portughezului continuă să domine Bernabeul.

 Cristiano Ronaldo este o legendă la Real Madrid. Este singurul fotbalist din istoria clubului blanco, care are mai multe goluri marcate decât meciuri jucate: 450 de reuşite în 438 de meciuri, o performanţă unică în peisajul fotbalului mare.

Cristiano Ronaldo, cea mai mare pierdere posibilă pentru Real Madrid

Conform unui studiu realizat de cei de la Opta, Cristiano Ronaldo a marcat 249 dintre cele 449 de goluri reuşite de "tripleta" BBC din 2013 până în prezent. Benzema a punctat de 105 ori, iar Gareth Bale de 88 de ori.

Acel "trident" istoric al Realului a jucat împreună 293 de meciuri, iar Real Madrid a câştigat 210 dintre ele, cu un total de 784 de goluri marcate, adică o medie de 2.7 goluri pe meci. Cei trei fantastici ai Realului au marcat 56.4% dintre aceste goluri.

Conform El Mundo Deportivo, Real Madrid a pierdut în medie, un procent de 32% din golurile marcate într-un sezon competiţional prin plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Niciodată în ultimii 10 ani, Real Madrid nu a avut un registru ofensiv mai slab ca în această perioadă fără Cristiano.

După nouă ani în care a scris istorie pe Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus, pentru care a reuşit 53 de goluri şi 14 pase decisive, în 75 de meciuri jucate în ultimele două sezoane. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare