Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uluitor! Real Madrid îi oferă lui Mbappe cel mai mare bonus din istorie pentru a veni gratis de la PSG

Uluitor! Real Madrid îi oferă lui Mbappe cel mai mare bonus din istorie pentru a veni gratis de la PSG

Real Madrid

Comentarii

Kylian Mbappe (23 de ani) a intrat oficial în ultimele şase luni de contract cu PSG şi poate negocia transferul gratis la Real Madrid. Spaniolii l-au dorit şi în vară, dar toate ofertele făcute au fost refuzate de la Paris. Presa din Spania scrie că prima de instalare pe care o va primi Mbappe e cea mai mare din istorie.

Uluitor! Real Madrid îi oferă lui Mbappe cel mai mare bonus din istorie pentru a veni gratis de la PSG

Mbappe vrea să plece de la PSG şi îşi doreşte foarte mult să ajungă la Real Madrid. Totuşi, după ofertele refuzate în vară, francezul a promis că va rămâne pe Parc des Princes până în vara lui 2022, când îi expiră contractul. PSG îl va pierde gratis pe Mbappe în favoarea Realului, iar Florentino Perez e gata să-i ofere un bonus uriaş, cel mai mare din istorie după cum susţine presa spaniolă, pentru a-l avea gratis pe fotbalist.

De la 1 ianuarie, Mbappe e liber să negocieze cu Real Madrid, iar posibilitatea semnării un pre contract între părţi e mare. Potrivit site-ului fichajes.net, Real Madrid e gata să-i ofere lui Mbappe o sumă cuprinsă între 80 şi 90 de milioane de euro ca primă pentru a semna gratis pe "Santiago Bernabeu".

Totuşi, conform sursei citate, nu vor exista negocieri între Real Madrid şi Kylian Mbappe până în martie, când va fi trecut dubla manşă Real Madrid - PSG din optimile Ligii Campionilor, în direct la Telekom Sport 1. Kylian Mbappe e marea dorinţă a lui Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid.

Kylian Mbappe a costat-o pe PSG 180 de milioane de euro, plătiţi celor de la AS Monaco pentru a-şi asigura serviciile celui considerat de majoritatea specialiştilor din fotbal urmaşul de drept al lui Leo Messi şi Cristiano Ronaldo.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridpsgbonuscontractoferta 

viewscnt
Articole similare