Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULUITOR! Salariul incredibil pe care echipa lui Olăroiu i-l oferea lui Gareth Bale: "Transferul era rezolvat în proporţie de 90%!"

ULUITOR! Salariul incredibil pe care echipa lui Olăroiu i-l oferea lui Gareth Bale: "Transferul era rezolvat în proporţie de 90%!"

Real Madrid

Comentarii

Intr-un interviu acordat presei saudite, Cosmin Olăroiu a dezvăluit că Gareth Bale, starul lui Real Madrid, a fost foarte aproape de un transfer la Jiangsu Suning.

Conform lui Cosmin Olăroiu, înfrângerea dură suferită de Real Madrid într-un amical cu Atletico Madrid (3-7 la New Jersey) a făcut ca transferul lui Gareth Bale de la Real Madrid la Jiangsu Suning să pice. Saudiţii scriu că Jiangsu îi oferea lui Bale un salariu de 1 milion de euro pe săptămână, ceea ce înseamnă că galezul ar fi câştigat în China aproape 50 de milioane de euro pe an, cel mai mare salariu din fotbalul mondial.

"Bale a fost foarte aproape de noi" a confirmat Olăroiu, aşa cum mărturisise şi într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport în decembrie. "Agentul său a fost aici, în China. Ne-am înţeles, dar în ultima clipă totul s-a blocat după câteva rezultate proaste ale Realului în amicale. Iniţial au zis că trebuie să-i plătim doar salariu, apoi s-au răzgândit şi ne-au cerut şi bani pentru transfer. Era peste bugetul nostru, e clar. Ce ştiu eu este că dimineaţa, Bale era 90% la noi, iar seara Real Madrid a întors foaia" a explicat Olăroiu.

Jiangsu Suning nu va reveni cu o ofertă pentru starul galez din princina noilor regulamente din China care împiedică o echipă să mai ofere astfel de salariu.

Afla mai multe despre: real madridgareth balecosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare