Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uluitor! Salariul STELAR pe care i-l promiseseră englezii lui Dennis Man: "Mai poţi să zici ceva?". Dezvăluirea lui Gigi Becali

Uluitor! Salariul STELAR pe care i-l promiseseră englezii lui Dennis Man: "Mai poţi să zici ceva?". Dezvăluirea lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Transferul lui Dennis Man (21 de ani) în Premier League e în pericol să nu se mai facă, după ce englezii care au venit la palatul lui Gigi Becali (62 de ani) au refuzat să plătească 15 milioane de euro, atât cât a cerut patronul FCSB în schimbul "perlei" sale, iar Man poate rata un salariul uluitor faţă de cât câştigă în acest moment în Liga 1.

După ce Gigi Becali a anunţat că negocierile cu oficialii englezi de la Norwich sunt ca şi picate, patronul de la FCSB a dezvăluit ce salariu ar fi încasat Dennis Man în Premier League. Omul de afaceri a declarat că fotbalistul poate încasa, dacă transferul se va face până la urmă, două milioane de euro pe an.

"(n.r. - El e disperat să plece?) Păi Anglia îi dă salariu probabil 2 milioane pe an. Aici ia 200.000 şi acolo iei 2 milioane... Mai poţi să zici ceva?", a spus Gigi Becali, într-o declaraţie făcută la palatul său din Aleea Alexandru.

Transferul lui Dennis Man la Norwich, ca şi picat!

Oficialii lui Norwich au fost prezenţi pe Arena Naţională la derby-ul din semifinalele Cupei României, FCSB - Dinamo, pentru a-l urmări la treabă pe Dennis Man. În dimineaţa următore, reprezentanţii clubului englez au mers la negocieri cu Gigi Becali pentru a discuta despre un eventual transfer al lui Dennis Man.

"Oamenii au venit aici, ei au notat. Există patron la echipa asta, ei sunt directorul sportiv şi avocatul. Eu am cerut, au notat... Ei au spus <<Domnule, la ora asta, ce joacă el, nu merită banii ăştia>>. Şi eu am fost de acord.

Eu am zis că fără 15 milioane nu discut. Au zis: <<Domnule, la ora asta, sunteţi conştient că nu merită?>>. Da, la ce joacă el, nu e. Au zis că e de 5 milioane de lire. Cât înseamnă? Cam 7 milioane de euro. Şi am zis, dacă ziceţi de 5 milioane de lire, nu are rost să discutăm. Eu v-am spus ce vreau. E adevărat că la ora asta nu merită, dar el are 21 de ani, peste 3 ani va face 100, 75 de milioane de lire. Aşa i-am zis. Eu nu dau jucător împrumut şi nu am nevoie de bani"
, a spus Gigi Becali, după ce a negociat cu englezii.

Afla mai multe despre: dennis mantransfersalariupremier leaguetransfer 

viewscnt
Articole similare