Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULUITOR! Spaniolii au aflat motivul pentru care Real Madrid nu-l aduce pe Neymar! Florentino are 480 de milioane de euro pregătite pentru un alt SUPER STAR

ULUITOR! Spaniolii au aflat motivul pentru care Real Madrid nu-l aduce pe Neymar! Florentino are 480 de milioane de euro pregătite pentru un alt SUPER STARgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă susţine că Real Madrid nu va accepta să intre într-o licitaţie pentru Neymar Jr. Obiectivul lui Florentino Perez este altul.

Telenovelele Paul Pogba şi Neymar la Real Madrid sunt aproape de final. Francezul nu ajunge pe Bernabeu, în timp ce brazilianul, deşi a fost propus grupării blanco are şanse reduse să vină la Madrid.

Real Madrid nu vrea să forţeze pista Neymar dintr-un motiv destul de simplu: Kylian Mbappe. Don Balon scrie că francezul din atacul parizienilor este marele obiectiv al lui Florentino, care este dispus să aştepte cât este nevoie pentru a-l transfera pe Santiago Bernabeu.

Perez ştie că este imposibil să-l aducă acum pe Mbappe la Real Madrid şi nici nu vrea să distrugă relaţiile cu Paris Saint Germain. Mai marele blanco este dispus să renunţe la Neymar, un alt fotbalist pe care şi l-ar fi dorit pe Bernabeu, pentru a încerca să obţină transferul lui Mbappe din sezonul viitor.

Trăieşte experienţe LIVE în cele mai tari competiţii din lume. Ia-ţi acum pachetul Telekom Sport+

Sursa citată scrie că Real Madrid şi PSG au un acord de principiu pentru Mbappe, unul care s-ar fi născut în principal din dorinţa jucătorului. Preşedintele Realului speră să poată încheia în această perioadă înţelegerea cu PSG, garantând că va plăti în vara viitoare 240 de milioane de euro pentru starul francez. Mbappe va încasa la Madrid un salariu colosal de 40 de milioane de euro, ceea ce înseamnă că pe Real Madrid Mbappe o va costa 240 de milioane de euro (transfer) plus alte 240 de milioane (salariul jucătorului pe 6 ani).

Vinicius Jr a anunţat deja planul Realului

Mijlocaşul ofensiv al lui Real Madrid, Vinicius, a anunţat că atacantul Kylian Mbappe va ajunge pe Santiago Bernabeu în curând.

Internaţionalul brazilian, în vârstă de 18 ani, este un mare fan al campionului mondial.

"Viitorul lui Mbappe este la Real Madrid. În scurt timp, cred că va veni. Bineînţeles, toţi fanii Madridului visează la Mbappe, însă nu doar ei, ci şi fanii celorlalte echipelor. Îl admir foarte mult, a câştigat o mulţime de trofee deja, iar dacă va veni la Real Madrid, va fi foarte bine", a declarat Vinicius, în iunie, pentru Telefoot.

Fanii blanco îl vor pe Mbappe

Aproape 60.000 de oameni au venit pe Santiago Bernabeu pentru a-i ura bun venit lui Eden Hazard la prezentarea oficială. Fanii grupării blanco au profitat de acel moment şi au cerut  conducerii încă un transfer "galactic".

"Îl vrem pe Mbappe, îl vrem pe Mbappe!!!", au scandat suporterii lui Real Madrid, conform Marca. Şi în sondajele presei de casă, fanii Realului care au votat în număr foarte mare au optat pentru Mbappe şi i-au spus un NU convins lui Neymar Jr.

Afla mai multe despre: mbappeflorentino perez 

viewscnt
Articole similare