Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uluitor! Un fotbalist de la Real Madrid s-a accidentat în timp ce se antrena singur, acasă. Va lipsi trei luni

Uluitor! Un fotbalist de la Real Madrid s-a accidentat în timp ce se antrena singur, acasă. Va lipsi trei luni

Real Madrid

Comentarii

Nici nu s-a întors bine la antrenamente că au şi apărut primele probleme la Real Madrid. Luka Jovic (22 de ani), atacantul sârb de 60 de milioane de euro al madrilenilor, s-a accidentat şi va fi indispoinibil pentru următoarele trei luni. Realul a anunţat oficial leziunea suferită de Jovic.

Luka Jovic a suferit o ruptură extra-articulară. În urma testelor efectuate, a reieşit faptul că fotbalistul va trebui să stea pe bară în următoarele trei luni. Real Madrid a făcut anunţul oficial, după ce abia s-a întors la antrenamente. Madrilenii au fost testaţi pentru COVID-19. Accidentarea îi dă bătăi de cap lui Zinedine Zidane, chiar dacă atacantul sârb nu era unul dintre preferaţii săi.

Dacă va sta tre luni, în cel mai rău scenariu, Luka Jovic va rata tot restul sezonului. Mundo Deportivo scrie că Jovic s-a ales cu accidentarea în timp ce se antrena singur, acasă, în Serbia. Acesta a mers la baza Realului pentru a fi examinat de medici, care i-au dat verdictul dur.

Oferte pentru Luka Jovic

Cum nu este unul dintre preferaţii lui Zinedine Zidane, Real Madrid l-ar fi putut vinde pe Luka Jovic. Atacantul era pe radarul" unor cluburi precum Napoli, Newcastle sau Arsenal. Transferat vara trecută de la Eintracht Frankfurt, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro, atacantul sârb nu s-a adaptat pe Santiago Bernabeu. Doar două goluri a marcat Jovic pentru galactici, în 24 de apariţii, majoritatea dintre ele, ce-i drept, din postură de rezervă. Sârbul impresionase pentru echipa germană, în tricoul căreia a marcat de 36 de ori, în 75 de apariţii.

Afla mai multe despre: luka jovicaccidentarereal madrid 

viewscnt
Articole similare