Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULUITOR! Un fotbalist olandez, dat afară pentru că a lipsit de la antrenament ca să vadă Tottenham - Ajax

ULUITOR! Un fotbalist olandez, dat afară pentru că a lipsit de la antrenament ca să vadă Tottenham - Ajax
Comentarii

Fotbalistul Jordie Van der Laan a fost dat afară de clubul său din liga a doua olandeză, Telstar (locul 15), pentru că s-a "dat" bolnav şi a lipsit de la un antrenament, ca să vadă la Londra meciul Tottenham - Ajax din Liga Campionilor, informează dailymail.co.uk.

După ce le-a spus oficialilor că este bolnav, jucătorul a fost suprins de camerele de telviziune în tribune stadionului echipei Tottenham, la meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor, câştigat de Ajax, cu 1-0.

Van der Laan şi-a motivat gestul prin faptul că nu i s-ar fi permis să meargă la Londra dacă ar fi spus adevărul.

El susţine că şi-a anunţat clubul că este la Londra înainte de meciul din Liga Campionilor şi că nu camerele TV l-au dat de gol.

"Le-am spus înainte de meci că nu sunt bolnav şi că eram la Londra. Aşa că nu au fost surprinşi cei din club să mă vadă la TV. În momentul acela, fuseseră informaţi. Este totuşi ciudat că am apărut de trei ori în imagini, cu capul meu mare", a adăugat el.

Că tot e liber acum, atacantul Van der Laan, şapte meciuri în campionat, în acest sezon, a cerut pe reţelele de socializare un bilet la meciul retur, de la Amsterdam, care va avea loc miercuri, iar un jurnalist i-a promis că-l ajută să facă rost, în schimbul unor beri.

Afla mai multe despre: ajaxuefa champions league 

viewscnt
Articole similare