Experiențe împreună.
You are here:

Uluitor! Unde se afla, de fapt, Gabi Tamaş. FOTO | Fotbalistul a fost surprins alături de Anamaria Prodan: "Te iubesc, Gabi"

Uluitor! Unde se afla, de fapt, Gabi Tamaş. FOTO | Fotbalistul a fost surprins alături de Anamaria Prodan: "Te iubesc, Gabi"

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul lui Hapoel Haifa, Gabriel Tamaş, i-a pus în alertă pe oficialii grupării israeliene, după ce nu a apărut la antrenamentul de duminică dimineaţă al echipei.

Dat dispărut aproape 24 de ore, fără ca nici măcar soţia sa să ştie unde se află, Gabriel Tamaş a fost surprins în cele din urmă alături de impresarul Anamaria Prodan, care a publicat o fotografie pe Instagram. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf le-a transmis şi un mesaj contestatarilor.

"Dacă admiraţi două valori, alea suntem noi. Gabi Tamaş, fotbalist fără pereche! De departe numărul 1! Love you Gabi", a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă admirati 2 valori .... alea suntem noi . Gabi Tamas fotbalist fara pereche ! De departe nr 1! Love u GABI

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Gabi Tamaş a făcut-o iar de oaie

Gabriel Tamaş (35 de ani), fundaşul echipei Hapoel Haifa, a fost de negăsit duminică.  Formaţia israeliană se află într-un stagiu de pregătire în România. Sâmbătă, Hapoel a jucat un amical cu CS Mioveni, pe care l-a câştigat cu scorul de 2-0, iar Gabi Tamaş a fost căpitan de echipă.

Jucătorii au avut seara liberă, iar Tamaş a ieşit în club alături de mai mulţi prieteni, scrie sursa amintită. Jucătorul nu a dormit la hotelul unde este cazată echipa, iar duminică a lipsit de la antrenament.

Fundaşul nu a răspuns la telefon în ultimele ore nici colegilor, nici conducerii, iar aceştia l-au căutat disperaţi.

Luni, de la 18:00, echipa lui Tamaş va disputa un meci amical cu Rapid, în care giuleştenii îşi vor prezenta lotul pentru Liga 2.

viewscnt
Articole similare