Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Umbra lui Dan Petrescu la CFR Cluj. S-a resemnat Alin Minteuan? ”M-am detaşat un pic. Vine sau nu vine cineva, eu îmi fac treaba la fel” | VIDEO EXCLUSIV

Umbra lui Dan Petrescu la CFR Cluj. S-a resemnat Alin Minteuan? ”M-am detaşat un pic. Vine sau nu vine cineva, eu îmi fac treaba la fel” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj joacă în decurs de câteva zile două meciuri importante cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Pentru început, campioana are meci de Cupa României cu formaţia lui Neagoe, miercuri de la ora 20:00 pe Telekom Sport 1. Duminică, de la ora 20:00, cele două formaţii joacă din nou, de această dată în campionat, în ultima etapă a sezonului regulat.

Partida din Cupa României cu Sepsi va fi a doua la cârma campioanei în acest sezon pentru actualul antrenor al CFR-ului.

Alin Minteaun este încântat de ceea ce trăieşte acum la CFR Cluj şi mărturiseşte că simte atât o mare responsabilitate, cât şi o mare onoare: ”Se creează o confuzie. Nu este prima oară când antrenez echipa CFR-ului din postura de antrenor principal. Am mai fost, am obţinut şi în acea perioadă rezultate bune, dar acum este totuşi o situaţie mai deosebită, pentru că echipa este pe primul loc. În perioada respectivă nu am avut această onoare. Mă simt onorat, mă simt mândru, mai ales că am jucat la CFR şi am crescut aici. Şi ca să fiu antrenorul acestor băieţi, în postura de lideri şi campioni e o mare onoare. Nu e uşor, dar nu mă plâng. Aş vrea să rămân cât mai mult în postura asta. Ei ştiu tot ce au de făcut, de-aia sunt campioni. Deci nu trebuie neapărat să venim să intervenim cu tot felul de lucruri. Sunt nişte băieţi extraordinari, profesionişti, care fiecare ştie ce are de făcut. Noi cât de cât îi mai coordonăm, unele indicaţii mărunte, dar ei într-adevăr sunt nişte campion” a mărturisit tehnicianul campioanei.

Ameninţat de umbra lui Dan Petrescu, cel care are şanse mari să vină pe banca echipei pe care a făcut-o campioană, Minteuan explică: ”Nu e presiune. Mă ambiţionează să îmi fac treaba cât mai bine. Indiferent dacă s-ar fi spus că nu vine sau vine cineva, eu mi-aş fi făcut treaba la fel. Da, pentru mine...chiar m-am detaşat un pic de chestia asta, pentru că şi cu jucătorii am vorbit despre lucrul acesta. Până la urmă, ei trebuie să îşi facă treaba indiferent cine este antrenor.Până la urmă, jucătorii sunt cei care fac diferenţa în proporţie foarte, foarte, foarte mare. Am stat de vorbă, am încercat să le explic...Bineînţeles, mulţi dintre ei sunt deja jucători maturi, cu experienţă, au familii acasă, deci sunt discuţii chiar amicale. Ei înţeleg acest lucru, aşa că din punctul nostru de vedere nu este nicio problemă. Doar că presa speculează şi nu e chiar ok lucrul ăsta” a mai spus actualul antrenor al echipei de pe primul loc în Liga 1. 

Afla mai multe despre: alin minteuan 

viewscnt
Articole similare