Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Umilinţa cu Inter i-a fost fatală lui Thiago Motta! Genoa i-a ales înlocuitorul. Cine va fi noul antrenor al lui Ionuţ Radu

Umilinţa cu Inter i-a fost fatală lui Thiago Motta! Genoa i-a ales înlocuitorul. Cine va fi noul antrenor al lui Ionuţ Radu

Serie A

Comentarii

Genoa a pierdut cu Inter Milano, 0-4, într-un meci din etapa cu numărul 17 din Serie A, iar partida de pe San Siro i-a fost fatală lui Thiago Motta, fost jucător la ambele formaţii.

Reputatul jurnalist Ginaluca Di Marzio susţine că "grifonii" îşi vor schimba din nou antrenorul, după ce Thiago Motta a fost instalat pe banca tehnică în luna octombrie, atunci când l-a înlocuit pe Aurelio Andreazzoli. 

Ca urmare a meciului cu Inter, Genoa este pe penultimul loc în Serie A, iar conducerea echipei este de părere că este nevoie de un nou şoc la echipă. Sursa menţionată anterior susţine că a fost deja ales noul antrenor al echipei lui Ionuţ Radu. 

Diego Lopez (45 de ani), fost antrenor la Cagliari şi Bologna, vine din Uruguay să o antreneze pe Genoa. El urmează să ajungă duminică în Italia pentru a semna contractul cu noua echipă. În cariera lui, Lopez a mai antrenat în Serie A şi la Palermo, iar în acest moment o conduce pe Penarol, în ţara natală. 

Afla mai multe despre: thiago mottagenoa 

viewscnt
Articole similare