Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Umilinţă pentru fotbalul feminin. La U17, România - Elveţia, scor 0-8, în preliminariile EURO 2020

Umilinţă pentru fotbalul feminin. La U17, România - Elveţia, scor 0-8, în preliminariile EURO 2020

Fotbal

Comentarii

Naţionala feminină sub 17 ani a României a fost spulberată de Elveţia, scor 0-8 (0-6), în cel de-al doilea meci din cadrul primului tur preliminar pentru Campionatul European din 2020.

După ce au remizat în primul meci, scor 4-4 cu Turcia, româncele antrenate de Irina Giurgiu au suferit o înfrângere extrem de drastistică în faţa Elveţiei, care la pauză avea deja 6-0. În actul secund, jucătoarele din "Ţara Cantoanelor" nu s-au mai agitat foarte mult şi au mai punctat doar de două ori. În celălalt meci al grupei disputat duminică, Turcia s-a impus contra Moldovei cu scorul de 4-2.

În ultimul meci, România va întâlni Moldova, miercuri, 25 septembrie.

Cum se califică România la Turul de Elită

La Turul de Elită, programat în primăvara anului 2020, se califică primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune două locuri trei, lor alăturându-li-se şi echipele Spaniei şi Germaniei. În cazul de faţă, cu un golaveraj -8, principala adversară pentru locul doi, Turcia, care are +2, trebuie să primească o corecţie din partea Elveţiei cel puţin egală cu cea oferită României, iar tricolorele să bată Moldova la cel puţin trei goluri diferenţă. Şansele sunt minime ca acest lucru să se întâmple, însă fotbalul este imprevizibil.

La EURO 2020, din luna mai, turneu găzduit de Suedia, merg cele şapte câştigătoare de la Turul de Elită plus echipa gazdă, Suedia.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare